سلام دوستان يک نو عروس از اقوام ما بعد از دوماه عروسى به طور ناگهانى دچار سردرد بيسابقه ميشه که بعداز مراجعه به بيمارستان متوجه ميشن سرش اب اورده وعملش ميکنن بعد از دوهفته از بيمارستان مرخص ميشه اما هنوز سردردش ادامه داشته تازه. کليه هاشم عفونت کرده وخيلى حاش بده دوباره بستريش کردنداز شما ميخوام براش دعا کنيدوصلوات بفرستيد
قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا مام ی عروس داشتیم شب عروسیش ب قدری ناززززز شده بود ک حد نداره...از آشنا و غریبه همه میگفتن توروخدا صدقه بدین...
بعد از عروسیش یهو کلیه اش از کار افتاد و دیالیزی شد و...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
شای چشمش زدن...😯😯 والا مام ی عروس داشتیم شب عروسیش ب قدری ناززززز شده بود ک حد نداره. ...
باید پرهیز بشه از یک سری از مسائلی که شاید باعث بشه بیشتر به چشم همه بیاد مثلا عروسی مفصل و جهیزیه زیاد و انچنانی البته تازه بعضی از افراد اصرار هم دارن به نشان دادن و گفتن اینکه عروس یا داماد ما این چنین است و آنچنان این مسائل را شاید همه نتونن به راحتی از سرش بگذرن و همون اصطلاح چشم و نظر میشه دیگه .انشاالله که خداوند حافظ همه باشه .آمین