2777
2789

دوستان چندماه پیش یه تاپیک با این عنوان دیدم ، توش حرفای زیادی زده بودن ولی یکیش هم خیلی مهم و عجیب بود ، خانمی میگفت پسر خواهرش یا پسر یکی از فامیلاشون دقیق یادم نیست ، این پسر بچه 5 ساله پیش این خانوم و برادرش بوده و خیلی اذیت میکرده ، بعد برادر این خانوم عصبانی میشه این پسر بچه بلند میکنه میزنه زمین ، بچه حالش بعد میشه بطوری که هوشیاریش رو از دست میده و همون روز میمیره ، وقتی مادر بچه برگشته به مادر بچه گفتن یک دفعه تشنج کرد و از حال رفت ، در حالی که کار دایی باعث مرگ این بچه شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پزشکی قانونی و دکتر و بیمارستان نفهمید علت مرگ رو؟

مگه اینکه برای خیلی قدیم باشه .

قدیمم باشه مرگ بر اثر ضربه مشخصه کبودی و خونمردگی و شکستگی داره فرق میکنه با تشنج

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

به نظرم هرچیزی رو باور نکنین

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

جو میدن لایک بخورن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

باور نکن این حرفا رو برادرشوهرم بیمارستان بردیم فرداش فوت شد البته  از سالیان قبل مریض بود

ولی دادن پزشکی قانونی گفتن شاید کسی قرص و اینا دیده باعث فوتش شده

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

راز زندگی من تلخه

منو همسرم با کلی عشق با هم ازدواج کردیم 

ولی همون شب عروسی حس کردم همسرم ظاهرشو خوب نگه می اشته و اونی نیست که من فکر میکردم ولی گفتم شاید اشتباه میکنم

الان بعد 14 سال زندگی و دیدن کلییی خیانت دیگه بریدم ولی بخاطر بچه‌ هام موندم(میدونم جداشم نمیذاره حتی ببینمشون)

خیلی تنوع طلب هست و بد اخلاق. 

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.