2777
2789
عنوان

داییم گیر داده بهم

366 بازدید | 23 پست

خانوما دایی من چندساله گیر داده برا پسرش بیان خاستگاری دائم به پدر و مادر میگه 

هرچی ام اونا میگن هرچی محدثه بگه و گذاشتن به عهده خودم ولی ول کن نیست که نیست البته هنوز خاستگاری رسمی نکرده 

من بشدت از ازدواج فامیلی بدم میاد و مخالفشم حالا تو فکرم به خود پسر داییم پیام بدم باهاش صحبت کنم 

میخوام قبل اینکه جدی بیان خاستگاری تمومش کنم

به نظرتون کار درستیه؟ اصلا چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ بودم به پسره پیام نمی دادم مگ اینک خودش بیاد اول بگه اگ مامانش اینا گفتن ک باید مامانت اینا جواب و بگن 

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

چند سالته؟

واقعا ازدواج فامیلی رو درک نمیکنم 

بعدم پسر داییت خودش نمیفهمه اگه میخواستی قبولش کنی تا الان کرده بودی؟

دور روز دیگه ازدواج کردین یهو میاد میگه من بخاطر بابام باهات ازدواج کردم خودم جلو نیومدم 

درستشم اینه خودت به پسر داییت یا داییت بگی نمیخوای 

نه مگهاقا پسر بهت گفته و شخصا نظر خواسته برین شما پیامش بدید هر وقت بهتون گفت میتونید جوابش رو همون ...

بله چندین بار بهم پیام داده و من جوابشو ندادم و بلاک کردم 

من اگ بودم به پسره پیام نمی دادم مگ اینک خودش بیاد اول بگه اگ مامانش اینا گفتن ک باید مامانت اینا جو ...

چند بار بهم پیام داده ولی من جوابشو ندادم واقعا درک نمیکنم ازدواج فامیلیو

چند سالته؟واقعا ازدواج فامیلی رو درک نمیکنم بعدم پسر داییت خودش نمیفهمه اگه میخواستی قبولش کنی تا ال ...

دقیقا عزیزم مشکل اینه که نفهمه چندبار بهم پیام داده از اينستا تلگرام جواب ندادم بلاک کردم از رو نمیره