2777
2789
عنوان

داییم گیر داده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 23 پست
چند بار بهم پیام داده ولی من جوابشو ندادم واقعا درک نمیکنم ازدواج فامیلیو

اگ دوباره پیگیر شد بهش بگو من از ازدواج فامیلی متنفرم ولی خوب همیشه باید عاقلانه تصمیم گرفت شاید پسر خوبی باشه 

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینجوری کدورت پیش میاد وقتی بزرگترا به عهده خودت گذاشتن جیگر داشته باش مثل یه دختر قوی بگو قصد ا ...

به داییم ؟ من داییمو خیلی دوست دارم میگم یه وقت ناراحت نشه بخاطر همین میگم به پسرش بگم بهتره 

اگ دوباره پیگیر شد بهش بگو من از ازدواج فامیلی متنفرم ولی خوب همیشه باید عاقلانه تصمیم گرفت شاید پسر ...

خودش بد نیست ولی مادرش اصلا از خواهرای داییم خوشش نمیاد به زور داییم دعوتمون میکنه و میاد خونمون وگرنه صد سال سیاه چشم نداره مارو ببینه

با وجود زن داییم مشکل پیش میاد تو زندگی اگرم یک درصد ازدواج کنیم

خاله منم گیر داده بود و من گفتم نه و پسر عنترس گفت نمی خوام ولی بازم پیگیرن

چقدر رو مخه این قضیه الکی الکی اختلاف و ناراحتی ام پش میاد کاش زودتر جمع شه بساط ازدواج فامیلی 

خودش بد نیست ولی مادرش اصلا از خواهرای داییم خوشش نمیاد به زور داییم دعوتمون میکنه و میاد خونمون وگر ...

اره والا حتی ارتباط خانوادگی زیاده چه برسه به ازدواج 😂

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

به داییم ؟ من داییمو خیلی دوست دارم میگم یه وقت ناراحت نشه بخاطر همین میگم به پسرش بگم بهتره

پسرش بچه است ممکنه چهارتا بزاره روش بگه دخترعمه اینو گفت اونو گفت نظر من اینه که به مامانت بگی به داییت بگه چون برادر خودشه به مامانت بگو به داییت بگه دخترم راضی نیست ولی ارتباطمون خراب نشه و پسر شما هم پسر خوبیه ولی دخترم مخالف ازدواج فامیلیه ولی خواهرانه بهت بگم من با غریبه ها وصلت کردم اصلا نمیدونی چجوری بزرگ شدن حلال خوردن یا حروم سر چه سفره ای بزرگ شدن الان جوونی اینارو نمیبینی 

پسرش بچه است ممکنه چهارتا بزاره روش بگه دخترعمه اینو گفت اونو گفت نظر من اینه که به مامانت بگی به دا ...

درست میگی عزیزم باید همین کارو کنم

والا قبول دارم حرفتو اصلا میترسم از ازدواج انقد تو اطرافیان و تو این نی نی سایت چیزای عجیب غریب میبینم ک چشمم ترسیده خصوصا که خیلیا بعد عقد و عروسی تازه روی واقعیشونو نشونت میدن