2777
2789

من دیپلم ریاصی فیزیکم رو سال 92 گرفتم و فارق التحصیل دانشگاه ازادم🌼🌱

دلم میخوام برای رشته مدیریت دانشگاه دولتی تهران کنکور بدم😻☘️

و میدونم نیاز به ترمیم معدل هست 

ولی نمیدونم مدارکش چیه و از کحا باید شروع کنم

فقط پایه دوازدهم میشه ترمیم کرد یا باید حتما پایه یازدهم هم ترمیم بشه؟ 

تمامی درسها یا فقط اونایی که نمره شون بده رو میشه امتحان داد؟

اگر کسی حتی شماره مشاوره خوبی هم داشت بم بگه توی سایتها خیلی پیچیده توصیح دادن😊💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی

واسه ترمیم باید پایه یازدهم رو ترمیم کنی ک تاثیر داشتع باشه 

واسه ترمیم باید همه درسا رو شرکت کنی

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.

لامصب نزدیک ۳٠ سالته تازه میخوای بری مدیریت تهران بخونی؟! 😂🤣

بعدم مدیریت تهران بخونی ارزش نداره چون اینجوری نیس که بگی شغلش تضمین شدسو به درامد میرسی؛ پس عمرتو الکی هدر نره به نظرم

در رابطه با ترمیم معدلم عزیزم چون نظام قدیمی کارت بسی سخته، و اره باید یازدهم و دوازدهم همه ی درساشم ترمیم کنی که البته تو باید ایجاد سابقه کنی چون مدریت ها فقط مختص رشته ی انسانیه تو هم که رشتت ریاضی بوده پس باید هم سه ساله دبیرستان انسانی رو بخونی کنکور بدی تو ۳٠ سالگی و هم یازدهم و دوازدهمشو دونه به دونه کتاباشو پول بدی ایجاد سابقه اش کنی چون ۶٠ درصد سابقه ی تحصیلیه و تو الان سابقه ات صفره

سلااام

من داشتم درمورد محصولات بیواکوا میخوندم که وقتی تو گوگل سرچ کردم نظر شمارو اورد بالا و دیدم شمام استفاده کردین ولی برا خیلی وقت پیش بود واسه همین اومدم زیر اخرین تاپیکتون مینویسم

من یه مدت به شدت بخاطر استرس جوش زدم وقتی رفتن جاشون قرمز موند بااینکه دست به هیچکدوم نزدم الان تعریف سرم چای سبز بیواکوا رو شنیدم استفاده میکنم بنظرت بااین همه بدی که ازین برند میگن جواب میده؟🥲