2777
2789
حداقل یادتون بمونه تاپیکهای قبلیتونو،شما خودت گفتی تو تاپیک قبلی ت بچه رو نمیخوای،چرا اعصاب ملت خورد ...

تازه قبلا گفته رفتم‌ماما‌برام انجام داد و قرص خوردم یعنی قبلا هم خودش رفته و‌خواسته‌سقط کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی عنوان جنجالی زده ک پربازدید بشه۶هفته نهایت ی ساک بوده همچین میگه بچمو زنده زنده کشتن انگار ۳۶هفته ...

نمی‌دونم چرا این جوری میکنن واسه پر بازدیدی انگار قراره یه عالمه طلا و مدال باارزش بهشون بدن 

حداقل یادتون بمونه تاپیکهای قبلیتونو،شما خودت گفتی تو تاپیک قبلی ت بچه رو نمیخوای،چرا اعصاب ملت خورد ...

عزیزم ، طفلی چند بار توضیح داد که قرص خوردم و سونو دادم دیدم قلب داره مردد شدم و پشیمون شدم ! خب با صدای قلب بچه مهرش افتاده به دلش و نظرش عوض شده طبیعیه چیز عجیبی نیست ‌، چرا قضاوتش میکنین گناه داره ! امشب شب سختی داره و به دلداری نیاز داره واقعا 

شوهرم با همه مغزی که ازش پوک شد در اثر مواد باز میگفت اگه دلت میخواد نگه داریم تا اینکه رفت پیش مادر ...

قصد توهین ندارم ولی چرا باید وقتی اطلاع دارید شوهرتون معتاد هست بچه بیارید با این کار فقط دارید یک نفر رو بدبخت می کنید و صد در صد در آینده پشیمون می شدید اگر بچه با کلی کمبود محبت پدر و پول و هزار تا چیز دیگه بزرگ می شد و خودتون فقط شرمنده میشدید چون برای یک معتاد این چیزا مهم نیست براش.

عزیزم ، طفلی چند بار توضیح داد که قرص خوردم و سونو دادم دیدم قلب داره مردد شدم و پشیمون شدم ! خب با ...

عزیزم حق نداره اینجوری تیتر بزنه جایی که کلی خانوم باردار هست و حرف کشتن بچه و قتل و جنایت ... اونم با توجه به تاپیکهای قبلیش،تیتر زرد برای پر بازدید شدن میزنه،بعدشم دست و پاشو گرفتن بردنش؟؟؟،یعنی یه انسان که صاحب فرزند میشه ،از خودش اختیاری نداره؟پس چجوری میخواد اون یکی بچه بزرگ کنه؟

حالت بدنباشه این دنیا جای کثیفیه .زندگی پوچه.

خودت فکرکن خودت خوشبختی؟

اگر ب من نشون میدادن این دنیارا وازم نظرمیخواستن میگفتم خدایا نهههههههههه و دوست داشتم سقط بشم .اونی ک ب دنیا نیاد خوشبخت ترینه پس غصه نخور ابدا 

منم این دنیام تا ب امروز ی روز خوش ندیدم 

تو میخای عذاب وجدانتو اروم کنی وگرنه خودت عقل و فهم داشتی میتونسی زیربار نری و قبول نکنی

میگی حمایت نداشتم،نداشته باشی اگه میخواستیش باید اسمونو ب زمین میدوختی نگهش داری

پس اگههههه تایپکت واقعی باشه،مشکل ازز خودتم هست خودتم ضعف نشون دادی  خودتم دلت بود سقط کنی 

الان عزاب وجدان داری همه رو میندازی گردن بقیه...

عزیزم ، طفلی چند بار توضیح داد که قرص خوردم و سونو دادم دیدم قلب داره مردد شدم و پشیمون شدم ! خب با ...

مادرشوهر و شدهر و کل خاندان عوضی

اصلا محاله ینی محااااله ممکن پزشک جنین سالم حتی یک روزه رو راحت از بین ببره. التماس ب دکتر میکنی یک روز زودتر دنیا بیاره قبول نمیکنه.بعد ایشون رفته صحیح و سالم ب دکنر گفته بچه مو بنواز دکترم گفته باشه؟

اگ راست بگه باید بره از دکتر شکایت کنه. مادرشوهر نظرشو گفته ادم معتاد بچه نمیخواد. مادرشوهر بنظرش یچه نباشه خوشبخت تره ولی کار اصلی رو دکتر کرده. شکایتم کنه هم خودش مقصره هم دکتر ماددشوهر کاملا بی تقصیره

شوهرم با همه مغزی که ازش پوک شد در اثر مواد باز میگفت اگه دلت میخواد نگه داریم تا اینکه رفت پیش مادر ...

بهتر 

معتاد پدر نمیشه همون قبلی رو هم باید به دندون بگیری بزرگ کنی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

سلام

میدونی اعتیاد ی مریضیه شاید راه درمانی این بود که شوهرتون به خودش بیاری شاید با همون بچه

خانمی رو میشناسم با چهارتا بچه و همسر معتاد که کار می‌کنه تا خرجش دربیاد 

کاش ی بار فیلم کورتاژ جنین رو به همسرت نشون میدادم (این فیلمو برای همه اونایی که میخان بچه سقط کنند توصیه میکنم) 

مادرشوهرت به نظر اصلا مهم نیست باید خودتون تصمیم میگرفتید