2777
2789

سلام وقت بخیر 

دوستان کسی اینجا هست مهندسی کامپیوتر خونده باشه ؟ 

چه توصیه ای برای من که تازه دانشجو شدم دارید؟ 

نیازه که کتاب های ریاضی و فیزیک دبیرستانم رو نگه دارم ؟

چه پیش نیازهایی داره این رشته؟ 

راستی من رشته ام تجربی بوده و آزاد قبول شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من برنامه نویسم و مهندسی کامپیوتر هم خوندم با گرایش نرم افزار 

اول اینکه کتابای دبیرستانتو بریز بره نیاز نیست دیگه

ریاضیات خیلی قوی تو دانشگاه ندارید خود برنامه نویسی هم چندان ریاضی قوی نمیخاد تفکر حل مسئله داشته باشی کافیه

زبان انگلیسی هم در حد متوسط که بتونی جملات انگلیسی بخونی و بتونی سرچ کنی 

===

تنها توصیه من به شما اینه که از همین الان بصورت منظم برنامه ریزی کنید برای یادگیری برنامه نویسی چون بعد از فارغ التحصیلی میفهمید که چه کار بزرگی برای زندگی خودتان و آینده ی خودتان کردید

تئوری برنامه نویسی و مبانیش در دانشگاه گفته میشه ولی کدنویسی تخصصی را از آموزشگاه های بیرون یا آموزش های انلاین پیگیر باشید

موفق باشی

💻 مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

سلام من برنامه نویسم و مهندسی کامپیوتر هم خوندم با گرایش نرم افزار اول اینکه کتابای دبیرستانتو بریز ...

ممنونم بابت توضیحات دقیق اتون! 

چقدر طول می‌کشه تا برنامه نویسی رو یاد بگیرم ؟ با کدوم زبان شروع کنم؟ 

پس چرا میگن اگه ریاضی آن ضعیفه نیا مهندسی کامپیوتر ؟ 

ممنونم بابت توضیحات دقیق اتون! چقدر طول می‌کشه تا برنامه نویسی رو یاد بگیرم ؟ با کدوم زبان شروع کنم؟ ...

اول بگم که ریاضیات قوی در برنامه نویسی اصلا نیاز نیست اینکه میگن ریاضی باید بلد باشید برای یه سری جاهای خاصی از برنامه نویسی هست.

پس اگر ریاضی در حد متوسط هم بلدید برای برنامه نویسی کافیه بعضی قسمت های برنامه نویسی اصلا نیاز نیست ریاضی بدونی!

زمان یادگیری برنامه نویسی برای هر شخص متفاوته با سی پلاس پلاس شروع کنید از همه ی زبان ها بهتره 

اول بگم که ریاضیات قوی در برنامه نویسی اصلا نیاز نیست اینکه میگن ریاضی باید بلد باشید برای یه سری جا ...

منم این مهندسی کامپیوتر قبول شدم ولی پیام نور 

بنظرتون پیام نور بخونم خوبه یا اشتباه میکنم؟

بخونم برم دولتی بهتره؟

منم این مهندسی کامپیوتر قبول شدم ولی پیام نور بنظرتون پیام نور بخونم خوبه یا اشتباه میکنم؟بخونم برم ...

فعلا که قبول شدی دیگه بخون چون دوباره بخای کنکور بدی یکسال باید منتظر باشی اونم اگه بتونی قبول بشی و ..