2777
2789
عنوان

دانشگاهی هایی ک قراره برین خوابگاه چند تا چمدون جمع کردین شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 37 پست
اره من اتو و رخت آویز برده بودم... لباسامو هم هر وقت میرفتم حمام میشستم... تشت هم نیازه راستی

اره ی تشت صورتی کوچولوخریدم🤣

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
ن ببراصلا من دو ترم تو خوابگاه زندگی کردم خیلی اذیت شدم حتما حتما خیلی بهداشتو رعایت کن چون اونجا اح ...

اتفاقا از همی هم خابگاهیا میترسم کاش خوب گیرم بیاد

میترسم کثیف باشن یا رعایت نکنن

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ی تشت صورتی کوچولوخریدم🤣

من دو تا تشت کوچولو داشتم توی یکی میشستم توی اون یکی لباس های شسته شده و آبکشی شده رو میذاشتم  یادش خیلی خیلی بخیر سخت و شیرین بود 😃

فاروس:فانوس دریایی😊
من دو تا تشت کوچولو داشتم توی یکی میشستم توی اون یکی لباس های شسته شده و آبکشی شده رو میذاشتم یادش ...

آخی🥲

اتفاقا از همی هم خابگاهیا میترسم کاش خوب گیرم بیادمیترسم کثیف باشن یا رعایت نکنن

ما تا ترم ۴ اتاق هامون ۶ تخته بود یادمه یه برنامه نوشته بودیم و هر روز نظافت اتاق با یک نفر بود 

اتفاقا از همی هم خابگاهیا میترسم کاش خوب گیرم بیادمیترسم کثیف باشن یا رعایت نکنن

از اول قانون بزارید 

هم برا کارا 

هم برا خواب و تایم خاموشی 

هم برا سکوت

هم برا پول و مادرخرجی 

برا اینک وسایلو نریزید کف اتاق و جم کنید ولی زیاد هم وسواس بخرج نده چون اذیت میشی 

سعی کن رفتی دانشگاه حتما تو طول ترم درس هات رو بخونی و انباشته نکنی واسه شب امتحان منم همین کار رو میکردم و خیلی راضی بودم کلا یه دفتر بذار کنار و برنامه ریزی کن واسه درس ها و کارهات 

از اول قانون بزارید هم برا کارا هم برا خواب و تایم خاموشی هم برا سکوت هم برا پول و مادرخرجی برا اینک ...

تایم خاموشی خیلی مهمه ما هم داشتیم ساعت ۱۱ دیگه خاموشی بود و میخوابیدیم من خودم اذان صبح از خواب پا میشدم و میرفتم دانشگاه زودتر...

بیشتر هم ترجیح میدادم تخت طبقه بالا داشته باشم که بچه ها نشینن روی تختم یکم حساس بودم روی رختخوابم و یه ملحفه بزرگ هم از این سر تا اون سر تخت زده بودم که حریم خصوصیم حفظ شه 😅

وای همین🤣 تازه ظرف و ظروف و خوراکی و اینا اصلا نزاشتم😐😂😂😂نمیدونم خابگاه اسانسور داره یا نچجوری ...

وای دختر از اول این همه وسیله نبر ، ب مقدار لازم ببر بعد اگه دانشگاهت خیلی دور نیست بگو برات بیان اگه لازمت شد ...

درضمن برات آرزوی موفقیت دارم انشاالله همیشه توپ توپ باشی و حالت خوب باشه❤😊

ما تا ترم ۴ اتاق هامون ۶ تخته بود یادمه یه برنامه نوشته بودیم و هر روز نظافت اتاق با یک نفر بود

وایییییی ۶ نفره خیلیههههههههه 

چ باحال 

از اول قانون بزارید هم برا کارا هم برا خواب و تایم خاموشی هم برا سکوت هم برا پول و مادرخرجی برا اینک ...

خودم وسواسی نیستم 

ولی اینقده اطرافیان دارن حرف بد خابگا رو میزنن دارم حس وسواس بودن میگیرم😂🤣

سعی کن رفتی دانشگاه حتما تو طول ترم درس هات رو بخونی و انباشته نکنی واسه شب امتحان منم همین کار رو م ...

حتمااا 

رشته پزشکی رفتم قاعدتا باید هرروز بخونم وگرنه هیچ😂 

تایم خاموشی خیلی مهمه ما هم داشتیم ساعت ۱۱ دیگه خاموشی بود و میخوابیدیم من خودم اذان صبح از خواب پا ...

وااای چ باحال من تخت پایین میپسندم😂

دانشگاتون باشگا بدنسازی و اینا داشت یا نه 

اخه لباس باشگاهی هم بردم

وای دختر از اول این همه وسیله نبر ، ب مقدار لازم ببر بعد اگه دانشگاهت خیلی دور نیست بگو برات بیان اگ ...

مرسی عزیزدلم

مشکلم اینه دانشگام دوره ۱۳ ساعت فاصله است