2777
2789
عنوان

دانشگاهی هایی ک قراره برین خوابگاه چند تا چمدون جمع کردین شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دولتی بودم

سلام

امسال من خوابگاهی و کلی وسیله  دارم فقط،ضروری ها رو نوشتم مثل وسایل شخصی و اداری و بهداشتی بازم زیادن

دانشگام از خونه بازم 13 ساعت راهه 

اخر چیکار کردی راهنماییم کن لطفا هنوز دو ماه فرصت دارم ولی از الان استرس گرفتم 🥺

سلامامسال من خوابگاهی و کلی وسیله دارم فقط،ضروری ها رو نوشتم مثل وسایل شخصی و اداری و بهداشتی بازم ...

سلام عزیزدلم ان شاالله موفق باشی... ببین من سری اول که وسیله هام زیاد بود با مامان بابام رفتیم خوابگاه با ماشین شخصی بعد هم دیگه هر وقت میخواستم بیام شهر خودمون به وسیله زیادی نیاز نداشتم هر چی میخواستم میذاشتم توی کوله پشتی با خودم می‌بردم بعد نهایتا آخر سال که نیاز بود همه وسایلم رو بیارم خونه دوباره مامان بابام میومدن دنبالم اما اگه شما این امکان رو نداری؛ بنظرم میتونی بعضی وسیله ها مثل تشت لباس شستن و قابلمه و... اینجور چیزا رو همون شهر مقصد بخری جایی که دانشجویی ... آها به چیز دیگه بچه هایی که راهشون دور تر بود آخر سال وسایلی مثل رختخواب و پتو و تشت و اینجور چیزا رو میپیچوندن توی یه ملحفه بزرگ و اسم روش مینوشتن میذاشتن توی نمازخانه خوابگاه برای سال بعدشون ... کلا استرس نداشته باش همه چی جفت و جور میشه ... نهایت لذت رو ببر دوران خیلی خوبیه البته از درست هم غافل نشو حتما طول ترم بخون که موقع امتحان اذیت نشی... کلی تجربه ی جدید و با حال در انتظارته موفق باشی عزیزم♥️

فاروس:فانوس دریایی😊