2777
2789
عنوان

فوبیای خوابگاه دارم

149 بازدید | 15 پست

سلام خوبید؟🌱

خوابگاه چجور جاییه؟

چه وسایلی نیازه برای خوابگاه برداریم؟

میشه اونجا درس خوند؟کتابخونه یا مکانی برای مطالعه داره؟

بایدها و نبایدها رو لطفا بگید که بعدا اگه این دوران به یادم بیاد، خاطره خوبی داشته باشم ازش

خلاصه خیلی استرسِ خوابگاه رو دارم😥

وسایل مورد نیاز رو تاپیک زدم .

بله سالن مطالعه داره .

نیازی نیست نگران باشی، فقط ببین باید کمی انعطاف پذیر باشی ، ساز مخالف نزنی هی. اینجوری خودت راحت تری .

با بچه های اتاق دوست بشید و کارا رو تقسیم کنید .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

سلام عزیزم اول از همه که تبریک میگم بهت

اره بستگی ب خودت داره.

اگ یه ذره ادم بسازی باشی سخت نمیگذره

به شانس هم بستگی داره اگ هم اتاقی هلی خوبی گیرت بیاد حسابی خوش میگذره و رفیق میشید

سالن مطالعه هم دااااره خوابگاه

خیلی هم زیاد داره و یکی از اصلی ترین بخشای خوابگاه سالن مطالعشه

وسایل مورد نیازو فک کنم گوگل بزنی بیاره.

وسایل بهداشتی/ وسایل آشپزخونه(قابلمه طرف و طزوف روغن برنج و..)/لباس تو خونه ای و بیرونی و دانشگاهی/ تشک و پتو و بالشت و.. 

حالا یه بار بری خودت اونجا متوجل کسریات میشی باز برمیگردی خونه میبری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول از همه که تبریک میگم بهتاره بستگی ب خودت داره.اگ یه ذره ادم بسازی باشی سخت نمیگذرهبه ...

خیلی ممنونم

من دلم میخواد تخت پایین بیوفته برام😢

آخه راه دوره نمیشه همش رفت و آمد کنم

وسایل مورد نیاز رو تاپیک زدم .بله سالن مطالعه داره .نیازی نیست نگران باشی، فقط ببین باید کمی انعطاف ...

اره تاپیک رو دیدم 👌🏼

کارها رو تقسیم کنیم بعد دعوا نمیشه؟😂🤦🏻‍♀️

اره تاپیک رو دیدم 👌🏼کارها رو تقسیم کنیم بعد دعوا نمیشه؟😂🤦🏻‍♀️

نه عزیزم اگه تقسیم نکنید و همه چی گردن یه نفر باشه دعوا میشه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه عزیزم اگه تقسیم نکنید و همه چی گردن یه نفر باشه دعوا میشه

هرکسی کار خودشو بکنه نمیشه؟😁

سالن مطالعه‌اش خلوت میشه؟یا شلوغ و پُر سر و صدا؟

راستی مگه همه خوابگاه‌ها لباسشویی ندارن⁦༎ຶ⁠‿⁠༎ຶ⁩ ؟؟

هرکسی کار خودشو بکنه نمیشه؟😁سالن مطالعه‌اش خلوت میشه؟یا شلوغ و پُر سر و صدا؟راستی مگه همه خوابگاه‌ه ...

اکثرا لباس شویی دارن ولی من خودم چندشم میشه لباسمو با لباسشوبی که هزار نفر استفاده کردن بشورم.

خلوته اگر شلوغ بود تذکر بدید.

چرا میشه 

اره اجازه میدن ببرید .

اکثرا لباس شویی دارن ولی من خودم چندشم میشه لباسمو با لباسشوبی که هزار نفر استفاده کردن بشورم.خلوته ...

اخه با دست شستن هم خدایی خیلی سخته🤕

اجازه میدن از این مینی واش ها ببریم؟

اره این خوبه هرکسی کار مربوط به خودشو انجام بده کسی با کسی کار نداشته باشه😶‍🌫️🚶🏻‍♀️

تایم ورود و خروج و بیداری و خواب هم دارن؟به چه صورته؟🚶🏻‍♀️

اخه با دست شستن هم خدایی خیلی سخته🤕اجازه میدن از این مینی واش ها ببریم؟اره این خوبه هرکسی کار مربوط ...

صبح زود  بازه در خوابگاه و اگه اشتباه نکنم ۸ شب باید برگردی .

حضور و غیاب شبانه هم فکر کنم دارن .

بیداری و خوابم دست خودته

صبح زود بازه در خوابگاه و اگه اشتباه نکنم ۸ شب باید برگردی .حضور و غیاب شبانه هم فکر کنم دارن .بیدا ...

چه بد که تایم خواب و بیداری نداره🫠😑بخوای بخوابی بعد یکی از هم اتاقیات هنوز نخوابه یا با تلفن حرف بزنه😩😖

چه بد که تایم خواب و بیداری نداره🫠😑بخوای بخوابی بعد یکی از هم اتاقیات هنوز نخوابه یا با تلفن حرف ب ...

معمولا ۱۲ به بعد همه میخوابن و خاموشی میزنن یا رعایت می کنن سروصدا نشه ،اگه شلوغ کنن میتونید تذکر بدید

معمولا ۱۲ به بعد همه میخوابن و خاموشی میزنن یا رعایت می کنن سروصدا نشه ،اگه شلوغ کنن میتونید تذکر بد ...

آخه هی بخوای به هر چیزی گیر بدی یا تذکر بدی ، زندگی کردن سخت میشه چون همه یا از دلخورن یا بدشون میاد یا ...🚶🏻‍♀️

آخه هی بخوای به هر چیزی گیر بدی یا تذکر بدی ، زندگی کردن سخت میشه چون همه یا از دلخورن یا بدشون میاد ...

زندگی خوابگاه  سخت نیست،اتفاقا خیلی خوش میگذره 

گاهی یکی دونفر ناسازگار هم ممکنه پیدا بشه

ولی معمولا بچه هه خیلی باهم اوکی میشن

کلا بهترین دوران میشه اگه سخت نگیری،بادید مثبت وارد بشید

موفق باشید