2777
2789

خانوما من امسال دهمم رشته ریاضی

هر توصیه ای دارید نسبت به من دهمی اگر میشه بگید 

چند تا تست از الان بزنم اوکیه؟

چند ساعت بخونم روزای مدرسه با توجه به اینکه ۲ تعطیل میشیم ؟

وای تا اینجای سال اصلا از خودم راضی نبودم 

هم اینکه اومدم دبیرستان تازه هست هم اینکه از مدرسه عادی اومدم تیزهوشان یکم سخته چون اینجا احساس میکنم همش دارم پسرفت میکنم با این سختگیری ها 

میشه،بلاخره🌄🌱

منم دقیقا مثل تو بودم

سال دهم قبول شدم تیزهوشان رشته ریاضی

انقدری اعتماد به نفسم داغون شد و پسرفت کردم تو درسام..

منی که نهم معدل ۱۹.۹۸ داشتم ، سال دهم معدلم حتی به ۱۶ نرسید و دوتا درس هم افتادم

سال بعد فرار کردم از اونجا

آزمون نمونه میان پایه دادم قبول شدم و خیلی بهتره

الان دوازدهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر درس بعد مطالعه‌اش ۱۰ تا تست بزن

با ۱۰ تا شروع کنی اوکیه عزیزم

هر هفته ۵ تا اضافه کن.

هر درسو پیشخوانی کن(قبل درس دادن معلم)

بعد از درس دادن معلم هم حتما از روی درسنامه کتاب کار ، کامل مرورش کن و تست بزن ، اگه تو تستی ایراد داشتی اون قسمتو دوباره بخون.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

از همین الان شروع کن و خودت سخت بخون که بعداً زندگی بهت سخت میگیره 

ترجیحا همین اول چند ماه مشاوره خوب بگیر که بدونی چیکار کنی و تو دوران دبیرستان که خیلی واسه کنکور سرنوشت سازه گیج نزنی 

از همین الان شروع کن و خودت سخت بخون که بعداً زندگی بهت سخت میگیره ترجیحا همین اول چند ماه مشاوره خو ...

مشاور نهم ۳ ماه آخر داشتم که تیزهوشان قبول شدم 

اما پارسال ۸۰۰ می‌گرفت امسال میگه یک و ۲۰۰ 

واقعا هزینش زیاده بخوام ۳ سال تمام پول بدم چون شهریه مدرسمم ۱۰ تومنه خودش 

بیخیالش شدم فعلا

میشه،بلاخره🌄🌱
مشاور نهم ۳ ماه آخر داشتم که تیزهوشان قبول شدم اما پارسال ۸۰۰ می‌گرفت امسال میگه یک و ۲۰۰ واقعا هزین ...

من امسال کنکور قبول شدم از طریق یکی از آشناهامون یه مشاور که خودش شخصی کار میکرد بهم معرفی کرد که خیلی کمکم کرد تو این راه از من ۵۰۰ می گرفت یه سال کامل ازش مشاوره گرفتم خیلی آدم خوبی بود خواستی درخواست بده ایدیشو بهت بگم حالا شرایط مالیتو بهش بگو شاید برات کم کرد