2777
2789

در رابطه با تاپیک پربازدید مدرسه غیرانتفاعی و اون خانمی ک دخترش نتونسته بود ب سوالات آزمون مدرسه جواب بده 

به عنوان یه خانم شاغل با میانگین درآمد ۶۰ تا ۸۰ میلیون در ماه و همسرم میانگین ماهیانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون در ماه با داشتن یه پدرشوهر خیلی پولدار اگه یه روزی بچه دار شدم هرررررررگز اونو مدرسه غیرانتفاعی با این لوس بازیا نمی فرستم . تا دورانی م وارد دبیرستان و جو کنکور میشه هزینه اضافه و بیخود برای درسش نمیکنم.  اونم اگه دلش خواست درس بهونه و دانشکاه بره براش همه چی رو فراهم میکنم . درس رو دوست نذاشت اجباری نیست در حد توانم حمایتش میکنم کسب و کار خودشو داشته باشه 

حالا میخوایید شما هر فکری درباره من بکنید . هرچی در توانم باشه براش فراهم میکنم اما نه یه جوری ک خیال کنه تافته جدا بافته است . 

خودم سردفتر اسناد رسمی هستم همسرم کابینت کاره و کاری چوبی انجام میده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم امروز فکر کردم درسش فقط در حدی که یاد بگیره بخونه اصلا نمیخوام استرس هایی که من واسه شاگرد اول شدن کشیدم بکشه و درس رابطه مادر دختری مون خراب کنه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

😁😁😁ایقد پولو چکار میکنین من همیشه برام سوال بود پولدارا پولاشون رو چکار میکنن🤣

باداورده را باد میبرد😂 والا اطراف ما هرکی پولداره همش تو کافه پلاسه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

آفرین منم هیچ وقت بچمه آیندمو تو این چرخه معیوب نمیدازم همون اول میفرستمش استعداد یابی کمکم کمکش میکنم خودش تو مسیر استعداد و علاقش بره جلو واقعا ته این مدارس تیزهوشان چیزی جز افسردگی و علی بیخودی نیست

باداورده را باد میبرد😂 والا اطراف ما هرکی پولداره همش تو کافه پلاسه

من اصلا دوست ندارم پولدار باشم بلد نیستم خرج کنم استرس میگیرم🤣🤣

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
😁😁😁ایقد پولو چکار میکنین من همیشه برام سوال بود پولدارا پولاشون رو چکار میکنن🤣

فعلا پس انداز میکنم بتونم دفتر کارم رو بخرم . چون اجاره آیه. همین دفتر به پول الان ۱۲ میلیارد تومن پولشه . مقایسه کنید میبینید خیلی هم درآمد بالایی نیست . درآمد همسرمم سرمایه کارشه و مدام در گردشه 

فعلا پس انداز میکنم بتونم دفتر کارم رو بخرم . چون اجاره آیه. همین دفتر به پول الان ۱۲ میلیارد تومن پ ...

اها اره راست میگی میگن هر که بامش بیش برفش بیشتر

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
باداورده را باد میبرد😂 والا اطراف ما هرکی پولداره همش تو کافه پلاسه

ببخشید دوست عزیز پول باد آورده رو به پول دزدی و خلاف میگن . الان درآمد منو بقیه میبینن اما زحمت ها و شب بیداری ها و ضعیف تر شدن چشمام و درد گردن و کمر رو کسی متوجه نیست.  من یا همسرم پول بقیه رو نخوردیم ک پولمون باد آورده باشه . با هر درآمدی ک باشیم بازم برای خرج کردنش برنامه داریم تو کافه پلاس نیستیم

اره منم امروز فکر کردم درسش فقط در حدی که یاد بگیره بخونه اصلا نمیخوام استرس هایی که من واسه شاگرد ا ...

من شاگرد اول کلاس بودم کل دوران مدرسه . رفتم رشته تجربی ازش متنفر بودم . تو کنکور هم موفق نبودم . پرستاری قبول شدم . در حالی ک همه از من انتظار پزشکی داشتن . ترم یک هم انصراف دادم . رفتم پیام نور بدون کنکور حقوق خوندم . هم کلاسیم ک شاگرد متوسط کلاس بود با ۲ سال پشت کنکور موندن رتبه ۸۰ آورد و دانشگاه تهران دندونپزشکی خوند . شاگرد تنبل کلاس ک با تقلب و بدبختی دیپلمش رو گرفت و حتی پیش دانشگاهی مدرسه نیومد و درس رو رها کرد سالن بزرگی داره ب ناخن کار و مژه کار و کارهای زیبایی اجاره میده و سه چهار برابر من درآمد داره بدون هیچ زحمتی. استرس برای درس اشتباهه 

دقیقا منم با وضع مالی خوب اما قرار نیست همه چی حاضر و اماده جلو بچه ام بذارم باید بتونه روی پای خودش ...

متاسفانه هر بچه ای رو دیدم آنقدر لوس بار اومده و انتظار داشته بقیه دست ب سینه در اختیارش باشن از خانواده هایی با درآمد متوسط و پایین بوده . خانواده هایی با درآمد بالا هیچوقت همه چیز رو در اختیار بچه نمی‌ذارن.  

دایی من داروساز بود همسرش ماما. هردوشون درآمد خیلی خوبی داشتن . ۴ تا پسر داشت ۲ تا دختر . پسر کوچیکه اش ازش پلی استیشن خواست داییم گفت نمیخرم برو خودت پولشو دربیار.  ۳ ماه تابستون تو مکانیکی شاگردی کرد تا تونست پولشو جور کنه . پسر بزرگش تو بستنی فروشی شاگردی کرد واسه خودش دوچرخه خرید . هر کدوم از بچه هاش یه مدل کار کردن شکر خدا همشونم موفقن از روش تربیتی پدرشون هم راضین