2777
2789

از صبح ۱۶لیوان آب خوردم😑با پودر هرچی تو معدم رودم بود تخلیه شد دارم میمیرم از درد معده گشنمه سردرد دارم دکتر گفته باید از امروز تا روز چهارشنبه عصر چیزی نخورم خیلی سخته روزای عادی اینقدر گشنم نمیشد چون پودر میخورم روده هام تخلیه بشه ضعف کردم فقط آب آناناس میخورم چی بخورم دیگه حداقل ضعف سردرد نگیرم اینم بگم آب گوشت اینا نمیتونم بخورم چون از گوشت بدم میاد

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب آلوئه ورا بخور ی ذره جون میگیری چقدر سخت گرفته من یبار انجام دادم شب قبلش فقط نوشیدنی و داروهاشو ...

اره خودمم تعجب کردم مگه میشه آدم تا سه روز گشنه بمونه

آب آلوئه ورا بخور ی ذره جون میگیری چقدر سخت گرفته من یبار انجام دادم شب قبلش فقط نوشیدنی و داروهاشو ...

مرغ گذاشتم بپزع بدون ادویه آبش بوی ماهی میده نتونستم بخورم 

معمولا از ۲۴ ساعت قبل میگن آمادگی بدین.‌اینطوری که داره پیش میره ضعف میکنی کارت به سرم درمانی میکشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بزن تو نت ببین چیا میتونی بخوری

مایعات شفاف رو یادمه فقط

می‌دونم خیلی اذیت میشی

ولی برای اینه که روده هات کاملا تمیز بشه

همسرم که رفت کولونوسکوپی تو مانیتور نگاه میکردم روده هاش تمیز تمیز بود

فقط آب و حباب

سعی کن با مصرف همون پودر و مایعات شفاف کنار بیای

سرتو مشغول کن 

ان شاالله خیره

بزن تو نت ببین چیا میتونی بخوریمایعات شفاف رو یادمه فقطمی‌دونم خیلی اذیت میشیولی برای اینه که روده ه ...

نه دارم میمیرم کاش دکتر نمی‌رفتم 😭حالت تهوع دارم