2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری ابن سینا

601 بازدید | 17 پست

بچه ها کسی اطلاعی از این مرکز داره؟؟؟ 

ارزش رفتن داره یا به نظرتون وقت تلف کردنه؟؟؟

کدوم دکترش کارش خوبه؟

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم از ابن سینا نتیجه گرفتید؟ دکترتون کیه

تازه رفتم عزیزم دارم مدارکمو تکمیل میکنن مث عکس رنگی و آزمایش ها و اینجور چیزا دکترم والا از دکتر طرازی خیلی تعریف میکنم خواستم پیش ایشون برم اما هر دو سه ماه یه بار وقت میدن 

سلام عزیزم ابن سینا بیمه هم قبول میکنه یا نه

من تمام ازمایشات رو تازه انجام دادم اما دکترم ازون بیمارستانی ک قرار بود ivf کنم کلا رفت و من موندم پادرهوا

رفته مام اونجا هم خیلی خیلی گرونه

سلام عزیزم ابن سینا بیمه هم قبول میکنه یا نهمن تمام ازمایشات رو تازه انجام دادم اما دکترم ازون بیمار ...

نه فقط فاکتور میدن هزینه هاش اونقدری که فکر میکردم بالا نبودم معقوله رفتارشون و پاسخگوییشون هم خیلی خوب بود

نه فقط فاکتور میدن هزینه هاش اونقدری که فکر میکردم بالا نبودم معقوله رفتارشون و پاسخگوییشون هم خیلی ...

ای وی اف برای شما چقدر شد? واقعا دارم دیوونه میشم نمیدونم کجا برم چکار کنم 

ای وی اف برای شما چقدر شد? واقعا دارم دیوونه میشم نمیدونم کجا برم چکار کنم

من هنوز به مرحله ای وی اف نرسیدم 

ولی اونجا از چند نفر پرسیدم گفتن کل پروسش تقریبا ۳۰ تومن شده که ده تومنشو بیمه میده

ایشالا که به زودی جواب بگیری گلم برات دعا میکنم❤️

من هنوز به مرحله ای وی اف نرسیدم ولی اونجا از چند نفر پرسیدم گفتن کل پروسش تقریبا ۳۰ تومن شده که ده ...

واقعا??

احتمالا تخمک کشی رو گفتن 30 چون من شنیدم حدود 100 تومن میشه هزینه اش

اگه 30 باشه ک عالیه

این سینا تو خیابون یخچال رو میگید دیگه درسته?

ایشااااله برای شما هم به سلامتی انجام میشه و مامان میشی ب حق خود خدای مهربون

واقعا??احتمالا تخمک کشی رو گفتن 30 چون من شنیدم حدود 100 تومن میشه هزینه اشاگه 30 باشه ک عالیهاین سی ...

اره منم از چند نفر که اونجا انجام داده بودن پرسیدم حتی یکبار زنگ زدم هم همینو گفت

بزار شمارشو پیدا کنم میشه اینجا فرستاد؟؟؟ 

خودت قبل رفتن یه خبر بگیر

مشکلت و چی تشخیص دادن گلم

والا من یه لوله دارم یه لوله م بستست نابوده

همسرم یه کم تحرکش کم بود دارو دادن 

گفتن الان اماده ای برای دریافت داروهای شروع ivf,

تمام ازمایشات و کارای قبل رو انجام دادیم امروز پری شدم امدم وقت بگیرم دکترم ازون بیمارستان رفته

سر درد گرفتم بخدا