2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری ابن سینا

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 17 پست
اره منم از چند نفر که اونجا انجام داده بودن پرسیدم حتی یکبار زنگ زدم هم همینو گفتبزار شمارشو پیدا کن ...

اره فردا حتما زنگ میزنم چون خواهر دوستم ابن سینا انجام داد چند سال پیش الان دوقلو دختر داره میگفت ابن سینا اونموقع از رویان و مام گرون تر بود 

اره فردا حتما زنگ میزنم چون خواهر دوستم ابن سینا انجام داد چند سال پیش الان دوقلو دختر داره میگفت اب ...

اره شمارش تو گوگل هستش 

بعد میره رو اپراتور اگه کد ۳۱۹ یا ۳۲۰ رو بگیری مربوط به تعرفه هاس فقط سوال های مالی زو جواب میدن 

موفق باشی عزیزم ایشالا به زودی تاپیک مثبت شدن ازمایشتو میزاری 

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شمارش تو گوگل هستش بعد میره رو اپراتور اگه کد ۳۱۹ یا ۳۲۰ رو بگیری مربوط به تعرفه هاس فقط سوال ها ...

مرسی از راهنماییتون عزیزدلم ممنووونم انشاله به زودی تاپیک بارداری شما رو ببینیم 😍😍😍