2777
2789
عنوان

خاستگار پزشک🥲

586 بازدید | 48 پست

سلام خانما 

من ۲۰ ساله دیپلم دارم وضع مالی خوبی نداریم 

من قصد ازدواج دارم ولی مشکلی که دارم اینه که احساس کافی بودن نمیکنم 

حس میکنم زشتم 

حالا من ی خاستکار پزشک دارم یکی از آشناها معرفی کرده ولی هنوز خود طرفو ندیدم 

موقعیت خیلی خوبیه و اینجور که شنیدم خانوادت ی باشخصیتی هستن 

ولی این احساس کوفتی نمیزاره بگم بیان خاستگاری😔

میگید چ کنم؟

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم ولی دکتری که وایساده براش سنتی و با معرفی زن بگیرن  اونم دختر 20 ساله و کسی که تو حیطه و رده ی خودش نیست مطمئن باش زیاد آدم خاصی نیست یجای کارش میلنگه پس احساس ناکافی بودن نداشته‌باش

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14708211/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85%d8%a7-%d9%88-%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7%db%8c%d9%88%d9%86-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%ac%d9%87-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%87 روز بخیر توی تاپیک قبلی گفتم که روی پسر همسایه کراش زدماز طریق مجازی نتونستم کاری بکنممیخواستم ببینم تو فضای واقعی چکار کنم (به طور نامحسوس باشه که ضایع نباشه و

تحصیلاتتو ادامه بدی بهتره

نظر تو درمورد قیافت مهم نیست اون باید بپسنده که میپسنده و ایشالا خیره

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

ببخشید عزیزم ولی دکتری که وایساده براش سنتی و با معرفی زن بگیرن اونم دختر 20 ساله و کسی که تو حیطه ...

آفرین تو ذهن منم همچین چیزی اومد،ولی فک میکنم تاپیک واقعی نباشه شایدم آمپول زنه بهش میگن دکتر