دخترپرسپولیسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1176 عنوان من دقیقا چه غلطی کنم علامت سوال 60 بازدید | 9 پست من امسال سال اولمهدامپزشکی قبول شدم آزادمامانم میگه الا بلا دندانپزشکی ولی تهش خود دانی اضافه میکنه من چون دام آوردم دو سال محرومم و نمیتونم کنکور بدمشما بودین میموندین پشت ؟چون من دوست دارم خودم عذاب بکشم تا دیگرانخواهش میکنم نظر بدین خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین 1403/07/23 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eryug عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 2328 با این سهنیه ها قبولی دندون خیللییییییی سخته دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
pothos عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 770 چرا دوسال نمیتونی کنکور بدی؟مگه شرط محرومیت هست هنوز؟ بعدشم آزاد که محرومیت نداره ...
_asentra_ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 14858 آره میموندم ۲ ساللللل وقت دادی هم نهایی جم میش هم کنکور 🌕After all time ,I came back to me
دخترپرسپولیسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1176 با این سهنیه ها قبولی دندون خیللییییییی سخته بعد اصلا دو سال آدم پدرش درمیادولی مامانم ته دلش اینه خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین
دخترپرسپولیسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1176 چرا دوسال نمیتونی کنکور بدی؟مگه شرط محرومیت هست هنوز؟ بعدشم آزاد که محرومیت نداره امسال تازه گذاشتندام جزو ۴ رشتس هرجور بیاری محرومی خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین
دخترپرسپولیسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1176 ازاد ک محرومیت نداره فقط ملی محرومیت داره دام با دندان دارو و پزشکی رو هرجوری بیاری محرومی خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین
pothos عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 770 امسال تازه گذاشتندام جزو ۴ رشتس هرجور بیاری محرومی ببین من باشم نمیمونم پشت با این شرط سوابق تحصیلیم که الان هست یکسال پشت موندنم ضرره چون باید دوباره بعد از دوسال دوری از فضای مدرسه بری همه دروس سال دهم و یازدهم آزمون بدی بعد اصلا معلوم نیست تا دوسال دیگه شرایط همین باشه یا نه ...
دخترپرسپولیسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1176 ببین من باشم نمیمونم پشت با این شرط سوابق تحصیلیم که الان هست یکسال پشت موندنم ضرره چون باید دوباره ... هرروز قوانین عوض میشن بخدا پدرمون دراومدهمرسی ازتون😭 خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین