2777
2789
عنوان

برای مدرسه خوراکی بگید با ظ😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 13824 بازدید | 117 پست
بابا این مسخره بازیا چیه اخه 😂😂پ و ظ به نیکان افتاده خداشاهده روانی شدم اه

باید بدی برات کوکی حرف ظ  رو درست کنن برای حرف پ هم پرتقال و پنیر و پاپ کورن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بابا ولش کن اصلا وجود نداره 

یه کیک درست کن یا یه خوراکی محلی بگو ما تو روستای پدر بزرگمون اینا بش میگم ظ.... 😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا این مسخره بازیا چیه اخه 😂😂پ و ظ به نیکان افتاده خداشاهده روانی شدم اه

پرتقال (آب پرتقال)

فکر نکنم منظورشون خوراکی با ز  حتما این ظ باشه

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بابا ولش کن اصلا وجود نداره یه کیک درست کن یا یه خوراکی محلی بگو ما تو روستای پدر بزرگمون اینا بش می ...

😂😂😂😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

این چه طرز آموزش یا تحصیله واقعا حرص آوره یعنی چی با حروف الفبا میگن خوراکی بیار 😐معلم خنگه خودش نم ...

اجبار نکرد به اوردن خوراکی 

اما من گفتم اگه هست ببرم براشون چون بچه ان خوشحال میشن🥰🥰

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ظرشک پلو ظرت مکظیکیظالظالکظیاراین همه رو من باید بگم 🌝

چرا تو تا حالا کشف نشده بودییییی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اجبار نکرد به اوردن خوراکی اما من گفتم اگه هست ببرم براشون چون بچه ان خوشحال میشن🥰🥰

باشه عزیزم ولی چیزی نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ظرمه سبزی🤣🤣🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

پرتقال (آب پرتقال)فکر نکنم منظورشون خوراکی با ز حتما این ظ باشه

نه حتما باید همون ظ باشه وگرنه بچه ها املاشون ضعیف میشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ظرمه سبزی🤣🤣🤣

ظیار😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک