2777
2789

برا من ارثی بود کاشت انجام دادم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ی قسمت ریخته باشه با تزریق آمپول تو همون ناحیه خوب میشه ولی اگه چندتاس و مرتبا تکرار میشه درمان نداره

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
سلام‌دختر من ۳ سال پیش داشت. دکتر دارو داد خوب شد.

دخترت چندسالش بود

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اگه ی قسمت ریخته باشه با تزریق آمپول تو همون ناحیه خوب میشه ولی اگه چندتاس و مرتبا تکرار میشه درمان ...

آره یک قسمته ولی.مال 15سال پیشه،پارسال دکتر آمپول نوشت ولی گفتن فعلا خارجی نیست ایرانیشم فایده نداره

منم داشتم ولی تو پیشونبم بود الانم مو نداره با اینکه دکتر گف خوب شده ولی مث اونروز سطحش لیز نیست و سفید

حس میکنم پیاز مو داره ولی مو نداره

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
آره یک قسمته ولی.مال 15سال پیشه،پارسال دکتر آمپول نوشت ولی گفتن فعلا خارجی نیست ایرانیشم فایده نداره

خب درست میشه پس 

با تزریق همون امپول و بعد ک موها درا مدن با داروهای تقویت مو

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
منم داشتم ولی تو پیشونبم بود الانم مو نداره با اینکه دکتر گف خوب شده ولی مث اونروز سطحش لیز نیست و س ...

من س جور پماد میزدم

اسمش یادم نیس ولی گرون بودن

دبگه متسوخ شده امپول زدن تو تی وی هم مبگفت

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸