2777
2789

من بچه اولم توفشاربودیم ولی برادومی شوهرم کلی سورپرایزم کرد 🥰شماچی گرفتید

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

هیچی حتی یه شاخه گل شوهرم پول کادو نداشت واقعا گفت خواستم گل بگیرم خواهرت گفت نمیخواد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقع زایمان نگرفتم ،چون دوقلوها زودتر بدنیا اومدن،هشت ماه بعد بچه ها جمع و جور شدن رفتیم ی نیم ست خوشگل خریدم ،یاقوت کبود ،خیلی دوسش دارم🫠🫠‌من ب ی انگشتر ساده هم قانع بودم واقعا .توقعی نداشتم .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

ما زیاد کادوی مناسبتی نداریم شوهرمن تو روزای عادی کلی طلا میخره گوشی میخره تمام پس انداز هاشم میریزه به حساب من ،مناسب ها فقط گل شیرینی میگیره ،بیشترم بخاطر اینکه از سلیقه ی هم دیگه خوشمون نمیاد😂 ن من کادو میخرم ن اون