2821
2789
عنوان

ثبت نام الماس ماز

105 بازدید | 3 پست

دوستان الان اگر بخواهید از سایت ثبت نام کنید با مالیات ۱۲ میلیون هست ولی اگر از خود موسسه ماز ثبت نام کنید ۹۸۵۱۰۰۰ تومان هست یعنی تقریبا ۲ میلیون تخفیف داره گفتم اطلاع بدم بهتون آخه خودم واقعا همش دنبال تخفیف بودم

کلاسینو قیمتاش خیلی بهترن

اره بهتر هستن ولی شما باید همه ی پکیج ها رو جدا خریداری کنید مثلا سالیانه با نکته و تست و عمومی ها و... هزینه هاش جداست بخاطر همین من دیگه ماز رو خریدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بهتر هستن ولی شما باید همه ی پکیج ها رو جدا خریداری کنید مثلا سالیانه با نکته و تست و عمومی ها و ...

من که برای دهم گرفتم با کلی کتاب شد حداکثرش شد ۷ تومن 

اما ماز  هم زودتر میگیره 

با تورم الان دارن زرنگی میکنن مثلا تو ۱۰ تومن میدی واسه ۱۱ و ۱۲ همت یعتی سالی ۵ تومن 

اما ۵ تومنی که تو الان میدی سال دیگه بی ارزش شده و مثلا همونو اگه سرمایه گذاری کنی بیشتر سود میکنی  

هم اینکه دختر داییم داره و باید جزوه هاشو بخره که خیلیه اما چاپ می کنه ناراضیم هست 

2825
2823
2791
2779
2792