2777
2789

بچم حالش خوب شده بود دیروز با ماشین رفتیم بیرون شلوارش نازک بود قبول نکرد عوض کنه.گفت سردم نیست...شب مپقع خواب هم دیدم خونه گرمه یکی از لباساش کم کردم با آستین کوتاه خوابید...صبح با گلو درد و سینه درد و سرفه و...اصلا اعصابم خورد شد..

توروخدا راهی میدونید بچه کمتر مریض شه

بچه ها توی یه سنی حدود سن مهد و مدرسه که وارد محیطای جدید میشن تند تند مریض میشن این طبیعیه چون سیستم ایمنشیون به ویروسای جدید واکنش میده تا پادتن بسازه بعضیا حساس ترن بعضیا کمتر . راه خاصی نداره من سالهاست که دیگه برای این موضوع خودمو ازار نمیدم سعی میکنم با تغذیه به تقویت سیستم ایمنی کمک کنم مثلا استفاده مداوم از میوه خصوصا اب پرتقال لیمو شیرین سوپ آش شلغم سه شیره دمنوشای طبیعی مثل چهارتخمه مولتی ویتامین ایمیونیس. با اینا خدا رو شکر مریضیاشون کم شده ولی دیگه وقتی مریض میشن هم نه خودم استرس میگیرم نه به اونا وارد میکنم در ارامش بهتر هم درمان میشن  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.