2777
2789

کسی بوده بچه اش تشخیص اتیسم داده باشن 

بچه ی خواهرم دیر راه افتاد هنوز هم حرف نمیزنه نزدیک 3 سالشه تشخیص دادن اتیسم داره براش کاردرمانی نوشته ان اگه چیزی بلدین یا تجربه دارین بگین بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

مرکز آتیه ذهن درخشان تو میدون ونک.

حتما یبار برای تشخیص ببرید.

بچه برادرم افسردگی داشت براش اوتیسم تشخیص می دادن اما اینجاتشخیص افسردگی دادن با بازی درمانی و رفتار درمانی پدر مادر بچه نجات پیدا کرد. الان ۱۳ سالشه و سالمه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

به نظرم پیش کار درمانگر ببرش 

اوتیسم درججات مختلف داره شدید متوسط ضعیف و حتی شبه اوتیسم

میتونی پیش دکتر محمود رضا اشرفی تو بلوار کشاورز ببری 

بزن نت شماره مطب و‌آدرسش بیاد خیلی حرفه ای 

بعدش هم اگر واقعاً تشخیصشون اوتیسم فقط و فقط کار درمانی و بازی درمانی و گفتار درمانی باید ببری 

انشاالله که چیزی نیست بد ب دلت راه نده

آره چیزی بخواد منظور میرسونه ولی حرف نمیزنه

یعنی اصلا حرف نمیزنه؟ازسوم شخص استفاده نمیکنه؟بگه گشنشه ؟دلش کیک میخواد؟توبشا بش بده .درحدجمله هم نمیگه؟

من تجربشا دارم

حرف نمیزنه اشیاراپرت میکنه یهو شروع میکنه گریه کردن یاخندیدن وممکنه ی شب تاصبح طول بکشه .گوارشش مشکل داره وکف ی پاشم صافه ک اینا توهمشون نه ولی زیاد توشون دیدم ب اشیاگردعلاقه داره چون میچرخونه دستشا توهوا میچرخونه دستشا زیرچونش میچرخونه وسایلا هل میده عاشق تخریب وقیچی کردنه همه چی نمیخوره فقط تعداد محدودی غذا  اینا ک گفتم توسالای مختلف هی فرق میکرد تارسید ب سن بلوغ و چون طیف شدید بود نمیشد کنترلش کرد و ب شدت زورش زیاده و حمله میکرد تا خواهر پست فطرتم راضی شد ببریمش دکتر الانم باقرص بازم خراب کاری میکنه ولی طیفای مختلف داره طیف خفیف تا شدید مث ما هیچ کودوپ کامل شبیه دیگری نیس

مرسی عزیزم بنظرت خوب میشه ؟

اگه اوتیسم باشه باید باهاش مدارا کنین

و در کنارش باشین تا زندگی خوبی داشته باشه 

اگه نباشه باید در درمانش کوشا باشین.

بهرحال این مرکز اون زمان واقعا بهترین بود

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا