2777
2789
عنوان

خخخخخخ بیاین کوکو سیب زمینی منو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 95 پست
اون که دمپای ابریه...اونم لازانیای سوخته...اون اش رشته هم بد رنگه.....الکی یعنی من حسودم   &nbs ...

همه رو درست گفتی😂😂😂😂😂😂😂😂

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
سلام چطوری درستش کردی... عالیه👌

نان باگت رو قطعه قطعه کردم توشو خالی کردم و تو ماهیتابه چیدم و  با مواد کوکو توشو پر کردم و وقتی یه طرفش سرخ شد برش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ و بعد میل کردیم

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان باگت رو قطعه قطعه کردم توشو خالی کردم و تو ماهیتابه چیدم و  با مواد کوکو توشو پر کردم و وقت ...

عالی بود😋

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
به به چیه این😄😋

من خونه مامانمینا کوکوسیب زمینی درس میکردم ولی خونه خودم میترسم شوهرم دوس نداشته باشه درس نمیکنم الانم قرمه سبزی گذاشتم همش خورش درس میکنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید

شوهرم کوکوسیب زمینی اینجوردرست میکنه خیلی خوشمزه میشه.به صورت کوکوهم نیست مخلوطه

اول سیب زمینی میذاریم آبپزبشه وقتی پخت لهش میکنیم

توماهیتابه کره میریزیم پیازوریز کرده سرخ میکنیم تخم مرغ اضافه میکنیم وباچنگال مرتب هم میزنیم تاگلوله بشه حالانمک وسیبو بهش اضافه میکنیم وهمه روباهم حسابی مخلوط میکنم.به جزنمک دیگه ادویه دیگه ای نمیزنیم.فقط هرکی دوست داره فلفل سیاه بزنه

من شوهرم خیلی بدغذاست آشپزیشم خوبه.بنابراین روبیشتر غذاهام ایرادمیگیره

کارت سخته پس