2777
2789
عنوان

خخخخخخ بیاین کوکو سیب زمینی منو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 95 پست

با احساست من بازی میکنید😆😆

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتردستورپختشومیگی لطفا؟

اهان باشه😎😁

سیب زمینی رو گذاشتم خوب آبپز شد بعدش پوست کندم له کردم البته وقتی یکم سرد شد 3 تا سیب زمینی بزرگ بود 3 تا تخم مرغ زدم زردچوبه و نمک پیازشم یادم رفت😆

با قاشق یکم ضخیم پهن کردن یکی یکی تو تابه شعله شم متوسط سرخ شد😂

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

ببخشيد بچه ها 😔😔😔😔😔

كاش نميزاشتم عكسو 

انقدم بدمزه بوووود 😒😒😒😒😒

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
اهان باشه😎😁 سیب زمینی رو گذاشتم خوب آبپز شد بعدش پوست کندم له کردم البته وقتی یکم سرد شد 3 تا سیب ...

واااا مگه به اينم پياز ميزنن؟من نميزنم به سيب زمينى خام پياز ميزنم🤔

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
واااا مگه به اينم پياز ميزنن؟من نميزنم به سيب زمينى خام پياز ميزنم🤔

اره پیاز رنده شده خیلی خوشمزش میکنه

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

اون که دمپای ابریه...اونم لازانیای سوخته...اون اش رشته هم بد رنگه.....الکی یعنی من حسودم  

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل