طریقه ی کار رو عوض کنید دوباره استخاره کنید با این شرایط خوب نیست
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بسیار خوب است فکر خوبی به ذهن شما رسیده است مورد تحیر و حسرت دیگران قرار میگیرید حتما صدقه بدهید چشم نخورید. نتیجه ی خوبی خواهد داشت ان شاء الله
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
نه گلم ف ال نیست استخاره میخوامممنون میشم به نیت من یکی بگیری 🥺
ص263
بسیار خوب است اسرارتان را بازگو نکنید عده ای در پی خرابکاری هستن ولی خداوند به شما کمک میکند. به شکرانه یک کار خیر و نذری انجام دهید
میخوام ببینم زندگیم چرا روبراه نمیشه چرا شوهرم همش یهو تصمیم میگیره بدون فکر و منطق عجلهای بعضی وقت ...
استخاره برای تردید توی انجام کاری هست اینکه میگی پیشگویی یا همون فا. ل زدنه. این مشکل رو با قرآن نباید حل کنی با مشاور باید مطرح کنی.