2777
2789
میشه یکی دیگم بگیرین برام؟؟ببخشید زحمت میدم

ص 209

بسیار بد است

طریقه ی کار رو عوض کنید دوباره استخاره کنید با این شرایط خوب نیست

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ص 209بسیار بد استطریقه ی کار رو عوض کنید دوباره استخاره کنید با این شرایط خوب نیست

چقدر جالب نیت کرده بودم اینبار طبیعی و انتخاب کنم یا سزارین چون سردومی طبیعی و انتخاب کرده بودم داشتم میمردم از شدت خونریزی

اللّهم عجل الولیک الفرج

ص 209بسیار بد استطریقه ی کار رو عوض کنید دوباره استخاره کنید با این شرایط خوب نیست

سلام عزیزم

برای منم میگیری

به نیت ف‌ال نیست 

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

سلام عزیزمبرای منم میگیریبه نیت ف‌ال نیست

ص 291

بسیار خوب است فکر خوبی به ذهن شما رسیده است مورد تحیر و حسرت دیگران قرار میگیرید حتما صدقه بدهید چشم نخورید. نتیجه ی خوبی خواهد داشت ان شاء الله 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
نه گلم ف ال نیست استخاره میخوامممنون میشم به نیت من یکی بگیری 🥺

ص263

بسیار خوب است اسرارتان را بازگو نکنید عده ای در پی خرابکاری هستن ولی خداوند به شما کمک میکند. به شکرانه یک کار خیر و نذری انجام دهید

خب الان استخاره رو میخوای چه کار کنی؟

میخوام ببینم زندگیم چرا روبراه نمیشه چرا شوهرم همش یهو تصمیم میگیره بدون فکر و منطق عجله‌ای بعضی وقتا خوبهبعضی وقتا از سگ بدتر میشه

میخوام ببینم زندگیم چرا روبراه نمیشه چرا شوهرم همش یهو تصمیم میگیره بدون فکر و منطق عجله‌ای بعضی وقت ...

استخاره برای تردید توی انجام کاری هست اینکه میگی پیشگویی یا همون فا. ل زدنه. این مشکل رو با قرآن نباید حل کنی با مشاور باید مطرح کنی.