2777
2789

دانشگاه دولتی چه مدارکی لازمه

ثبت نام از کی شروعه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

واسه ما خبر نداده فعلا ولی خب اصل شناسنامه و کپیش کارت ملی و کپیش بعد گواهی فراغت و الباقی مدارکتو از مدرسه میگیری اموزش پرورش مهر میزنه ، دوتا مدرک تاییدیه تحصیلی و سوابق تحصیلیو باید ۲۰۰ تومن بدی تایید کنی بعدش فک کنم ۳ یا ۶ تا عکس ۳×۴ 

دانشگاهت بقیشو اطلاع میده

سایت دانشگاه من یه ادرس داد گف برا ثبت نام غیرحضوری اینترنتی. اصلا چنین سایتی وجود نداره‌!.نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم.از طرفی ۴۸ ساعت بعدش باید برم حضوری(سنجش گفت). خب اگ تا ظهر نتونم. مهلتم تمومه

انقد ریپ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما خبر نداده فعلا ولی خب اصل شناسنامه و کپیش کارت ملی و کپیش بعد گواهی فراغت و الباقی مدارکتو ا ...

اره عزیزم منم همچنان منتظرم خبر بدن

سایت دانشگاه من یه ادرس داد گف برا ثبت نام غیرحضوری اینترنتی. اصلا چنین سایتی وجود نداره‌!.نمیدونم چ ...

وای یعنی چی چرا مهلتش کمه... کدوم دانشگاه قبول شدی دولتی یا ازاد

وای یعنی چی چرا مهلتش کمه... کدوم دانشگاه قبول شدی دولتی یا ازاد

دولتی. دوشنبه و سه شنبه برا اینترنتیه

سه شنبه و چهارشنبه از ساعت ۸صبح تا ۱۳ حضوری

حالا سنجش گفته ۴۸ ساعت باید از ثبت نام غیرحضوری اینترنتی بگذره بعد بری حضوری. خب خودت حساب کن ببین.

انقد ریپ 

اره عزیزم منم همچنان منتظرم خبر بدن

سلام عزیزم. من تاپیک شما رو در رابطه با خال دیدم. حدود 9 تا از خالام رو ب روش ار اف سوزوندم. اما فقط پماد چشمی داد. و بعد از 5 روز ترمیم کننده. اما اکثرا زینک زدن تا جایی ک نظرات رو خوندم. الان برامن همشون تبدیل ب لک قهوه ای شده. از اندازه خالایی ک داشتم بزرگتر.. ممکنه نره جاشون؟