واسه ما خبر نداده فعلا ولی خب اصل شناسنامه و کپیش کارت ملی و کپیش بعد گواهی فراغت و الباقی مدارکتو از مدرسه میگیری اموزش پرورش مهر میزنه ، دوتا مدرک تاییدیه تحصیلی و سوابق تحصیلیو باید ۲۰۰ تومن بدی تایید کنی بعدش فک کنم ۳ یا ۶ تا عکس ۳×۴
سایت دانشگاه من یه ادرس داد گف برا ثبت نام غیرحضوری اینترنتی. اصلا چنین سایتی وجود نداره!.نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم.از طرفی ۴۸ ساعت بعدش باید برم حضوری(سنجش گفت). خب اگ تا ظهر نتونم. مهلتم تمومه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم. من تاپیک شما رو در رابطه با خال دیدم. حدود 9 تا از خالام رو ب روش ار اف سوزوندم. اما فقط پماد چشمی داد. و بعد از 5 روز ترمیم کننده. اما اکثرا زینک زدن تا جایی ک نظرات رو خوندم. الان برامن همشون تبدیل ب لک قهوه ای شده. از اندازه خالایی ک داشتم بزرگتر.. ممکنه نره جاشون؟