2777
2789
عنوان

قفل تاپیک قبلیم بی دلیل چرا

179 بازدید | 36 پست

من تاپیک قبل  شدیدا نیاز به همدردی و پاسخ دوستان داشتم و . که کمی دلم خالی بشه جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم. که دیدم تاپیک قفل شد  چرا آخه.   نمی دونستم تاپیک بچه گربه هم ممنوعه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب اون آقایی ک دادی ی پیام بده بگو نگرانشونی و ازحالشون بپرس منم یکیشونا دادم رفت و ی دوهفته دیگه میپ ...

پیام دادم. گفت حالشون خوبه جاشون امنه. ولی بیقرارن.     این به کنار. من خودم هیچوقت نذاشتم گشنه بمونند.  ‌‌بهشون می رسیدم مرتب غذا می دادم.    خوب دلت طاقت می آره که ۲ هفته دیگه احوالش رو می پرسی. کجا دادی؟ شاید خیالت راحته

پیام دادم. گفت حالشون خوبه جاشون امنه. ولی بیقرارن. این به کنار. من خودم هیچوقت نذاشتم گشنه بمون ...

مال من رام رام نبود ماده بود وگربه های ماده اکثرا دستی نمیشن ولی اروم ی گوشه مینشست وابدا ازپشت بوم تکون نمیخورد منم خندم گرفت گفتی کل مغازه ها منامیشناسن اخه منم مث شماشدم همش دارم جگر وگردن میخرم .اما اینا روپشت بوم باهم خیلی بازی میکردم میپریدن رو نورگیر ساعت ۴صبح و ابدا جانداشتم وداداشم گونی اورد ببره جای دور ول کنه دیگه اگهیش کردم تودیوار ی اقایی اومد بردخونش چون ی گربه ماده داشت تنها بود دیر پیام میدم ک دیگه عادت کرده باشه میترسم الان بدم بگه بی قراره چون بدون داداشش خیلی صدامیکرد .ولی شمارا درک میکنم .پارک خوب ندارین بقیشونا بگیری ببری اونجا ک نخوای بدی ب مردم؟

شهرتون پارک نداره وشماهم اون گربه هارا وابسته کردین مث من  وباید متاسفانه ادامه بدین.خونه قبلی مون ک گربه دونی شده بود اما ب اجبار فروختیم ورفتیم اینجاهم این دوتا چسبیدن بهم بقیشون میرن ومیان

مال من رام رام نبود ماده بود وگربه های ماده اکثرا دستی نمیشن ولی اروم ی گوشه مینشست وابدا ازپشت بوم ...

نه متاسفانه پارک‌های ما سرد و برفی می شه چند روز دیگه.   

پس همونه خیالت راحته. تو شهر بردند. دسترسی به غذای گربه ضایعات مرغ اینا دارند. بهشون می رسه. ولی روستا نه نمی رسند فقط برای موش می خوان. که اگه اینا بتونند بگیرند باز خوبه. موش ندیده بودند

این چندروزه تودیوار چندنفر بم گفتن ک باغ وکارگاه دارن و همزمان مثلا بیست تاگربه دارن شماهم بازم بذار ...

اتفاقا همچی موردی هست باهام تماس گرفتند. گفت باغ داریم تو روستا. ولی رام نیستند نمی دونم چطور بگیرم