2777
2789

همش ترشحات رقیق بی رنگ و بی بو یا نهایتا شیری رنگ باشن، هی میگم این درده دیگه یعنی دارم میشم 😭🤦🏻‍♀️

حالا نمیدونم نخوابم برم بتا بدم الان یا نرم

میترسم برم پول ازمایشو که دادم درررلحظه پریود شم😂

سلام اگه تجربه دارید ممنون میشم بگید

این ماه هنوز پریود نشدم و رفتم دکتر بهم قرص پروژستون داده که بخورم ولی من دوست ندارم با قرص هورمونی پریود بشم و میخام به طور طبیعی پری بشم، چیکار کنم😟

اب زعفران خوردم

با روغن سیاهدونه چرب میکنم 

ورزش کردم

ولی هنوز نشدم

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

سلام اگه تجربه دارید ممنون میشم بگیداین ماه هنوز پریود نشدم و رفتم دکتر بهم قرص پروژستون داده که بخو ...

عزیزم پروژسترون رو بخور خودت و راحت کن

این حجم از گرمی و داروی گیاهی خیلی آسیبش بیشتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پروژسترون رو بخور خودت و راحت کناین حجم از گرمی و داروی گیاهی خیلی آسیبش بیشتره

اگه بخورم میترسم یدنم عادت کنه به این قرص هورمونی کوفتی و هرماه خدای نکرده لازم بشه بخورم

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

عزیزم پروژسترون رو بخور خودت و راحت کناین حجم از گرمی و داروی گیاهی خیلی آسیبش بیشتره

شما بیبی چک نزدین؟

اهان راسی اینم بگم که دکترهسونو شکمی کرد و گفت کیست داری ، مگه نباید سونو واژینال بکنه تا دقیق مشخص بشه؟

[QUOTE=356811533]منم این ماه عقب انداختم ،ولی شدم ،شایدمال تغییر فصل هستش [/QUOTE الان ۴۷ روزه که پریود نشدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تنبلی تخمدان هم‌هستما، ولی همیشه درد دلم فقط همون ساعتی میخواستم پریود شم شروع میشد نه اینکه چند روزه هی میگم شدم شدم بعدم نشدم