2777
2789
عنوان

یه چی بگین حالم خوب شه

220 بازدید | 27 پست

دوست پسرم باهام کات کرد هرچقدر التماس کردم برنگشت یه ماهه اون تو خوش گذرونیشه من هنوز نمیتونم قبول کنم تموم شده هر دیقه ناراحتم گریه میکنم

برمیگرده احتمال زیاد 

بیشتر به خدا نزدیک شو و فقققط خدا مرهم درداته و همیشه مراقبته

ادمایی زیادی مثل توان تو شرایط توان پس تنها نیستی و خیلیا قبلا تو شرایط تو بودن و الان اصلا یادشون نیست پس میگذره فقققط باید بگذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم نخا ک سریع سر پا بشی تو به این شکستن ها نیاز داری ک قوی بشی تو باید  ی پله بری عقب ک بتونی دو تا پله بری بالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
برمیگرده احتمال زیاد بیشتر به خدا نزدیک شو و فقققط خدا مرهم درداته و همیشه مراقبتهادمایی زیادی مثل ت ...

🤣🤣🤣دیقا من یادم نبود دوستم یادم اورد یادته چیکار کردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو جلو اینه بگو فقط یه تجربه بود همین ،،،،فردا هم هست و من اینبار قوی تر و محکم تر تصمیم میگیرم و فرد بهتری و وارد زندگیم میکنم اون احمقم اگه یه روزی برگرده جایی پیش من نداره چون من یکی بهترو جایگزینش کردم

برو جلو اینه بگو فقط یه تجربه بود همین ،،،،فردا هم هست و من اینبار قوی تر و محکم تر تصمیم میگیرم و ف ...

فقط تو اینستام مونده از اونجا میخوام بلاکش کنم کلا نبینمش ولی دودلم

🤣🤣🤣دیقا من یادم نبود دوستم یادم اورد یادته چیکار کردی

دقییقا ادما ی آن فکر میکنن دیگ اخر خطن و درست نمیشه خوب نمیشن و دیگ خیلی بدبخت شدن ولی یه مدت ک بگذره دیگ شاید چند روز ی بار یاد اون ادم بیفتی و اصلا دیگ برات مهم نیست 

و تااازه دوباره عاشق میشی 

دقییقا ادما ی آن فکر میکنن دیگ اخر خطن و درست نمیشه خوب نمیشن و دیگ خیلی بدبخت شدن ولی یه مدت ک بگذر ...

ولی من دیگ عاشق نشدم 😄 شکستم باعث شد ن وابسته شوهرم باشم ن عاشقش در حد دوست داشتن معمولی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط تو اینستام مونده از اونجا میخوام بلاکش کنم کلا نبینمش ولی دودلم

من تجربه کردم خواهش میکنم بخونش

یه دوست پسر داشتم عاشقش بود سالهای جونیمو پاش گذاشتم تا اینکه رفت و من چند ماه شبو روز گریه کردم تا یه شب پیام داد که کاش نمیداد بعدش منجر به ازدواج شد و بعدش بهم خیانت کرد و اخرشم طلاق و هر شب حسرت میخورم کاش اون موقع رفت دیگه برنمیگشت که من بعد درد طلاق و تحمل کنم و ...