2777
2789
عنوان

یه چی بگین حالم خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم پیششه وگرنه میدونم آدم بدرد نخوریه

دلت پیشش نیست بهش عادت کردی زمان بگذره احساست کم رنگ تر میشه و افراد جدیدی سر راهت قرار میگیرن که اون دیگه برات بی ارزش میشه فقط باید صبور باشی چون گذر زمان مشکلتو حل میکنه

ولی من دیگ عاشق نشدم 😄 شکستم باعث شد ن وابسته شوهرم باشم ن عاشقش در حد دوست داشتن معمولی

خب عشق چیه؟ 

تپش قلب استرس گرفتن و هول شدن از شنیدن اسمش قند تو دلت اب شدن برای هربار دیدنش ذوق کردن؟ 

تپش قلب و استرس و هول شدن و که خیلییی وقتای دیگ تو زندگی تجربه میکنیم سر جلسه کنکور وقتی که میخوایم بریم ی مهمونی جدید با دیدن ادمی ک ازش متنفریم 

ذوق کردن و قند تو دل اب شدنم که هزار بار میتونه موقعیتش پیش بیاد 

بستگی داره تعریفت از عشق جی باشه 

بنظر من عشق این چیزایی که بالا گفتم نیست عشق باید ی چیز خاص باشه که جای دیگه ای نشه تجربه اش کرد مثل اینکه وقتی کنارش باشی دوس نداشته باشی جای دیگ باشی یا اگ برگردی عقب بازم انتخابش کنی یا هرچیز خاص دیگه ای که خاص باشه

تموم شدن رابطه دردناکه ولی برگشتن به رابطه تموم شده اشتباهه محضه اینو گفتم بدونی حالا که تموم شده از قلبت بیرونش کن حتی اگه برگشت بهش فرصت دوباره نده چون آدمی که راه رفتنو یاد گرفته بازم میره و دوباره تو میمونی با دردهایی که به زور از قلبت بیرونش کرده بودی

خب عشق چیه؟ تپش قلب استرس گرفتن و هول شدن از شنیدن اسمش قند تو دلت اب شدن برای هربار دیدنش ذوق کردن؟ ...

خوب اون ی دوره از جونی بود ک گذشت دیگ تکرار نشد برای اولینا اتفاق میفته بیشتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀