بچه ها یکی از آشناها عروسشون بچه ش سقط شد من شماره خواهرشوهرشو داشتم (چون خبربارداری عروسشونو خیلی باذوق گفته بود بهم)منم پیام دادم واسه همدلی گفتم ناراحت شدم اینطوری شد خدا سلامتی بده و.... سلام منو بهش برسون و...بعد اونم خیلی سرد جواب داد حس کردم بنظرتون کار بدی کردم ؟دور از ادب بود؟؟ واقعا ناراحت شدم و دوست داشتم بگم که اشکالی نداره و پیش میادو ... این چیزا ولی شما بگین کارم بد بوده؟
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه شاید حوصله نداشته ناراحت بوده.یا حالا فکر کرده میخوای بپرسی جرا سقط شده و غیره سرد جواب داده.۴کرشو نکن .شما هم سرد باش
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
عصبی بوده به دل نگیر یادم میاد دخترعمم وقتی شوهرش فوت شد هرکی زنگ میزد یهو تند میشد میگفت چرا بهم زنگ میزنین🤦♀️🤦♀️دست خودش نبود اصلا بعد مراسم رفت حضوری از همشون معذرت خواهی کرد
عصبی بوده به دل نگیر یادم میاد دخترعمم وقتی شوهرش فوت شد هرکی زنگ میزد یهو تند میشد میگفت چرا بهم زن ...
آخی بله درک میکنم خیلی سخته .چون الان سقط زیاد شده خودشم زیر سه هفته بود ولی خب خوشحال بودن همون ماه اول همه جا جار زدن.منم برحسب صمیمیت پیام دادم ولی پشیمون شدم