2777
2789
عنوان

کانال مزاحم😡

146 بازدید | 7 پست

خانوما ی کانالی چند وقته همش برام باز میشه اسمش هست خبر روز هر چی میام بیرون باز چند ساعت بعد دوباره میبینم اومدم تو کانال چکار کنم

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگراممو حذف کردم از اول نصب کردم دیگه درست شد واسه من

دیگه دیوونم میکردن ,وسط عکس فیلم میپریدن

ولس الان درست شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
تلگراممو حذف کردم از اول نصب کردم دیگه درست شد واسه من دیگه دیوونم میکردن ,وسط عکس فیلم میپریدن ول ...

خوبه شاید منم اینکارو بکنم😊

تو تنظیمات گوشیتون، نوتیفیکیشن و اعلانات اپلیکیشنها رو غیر فعال کنید

یه سری از اپلیکیشنها این نوتیفیکیشنهای کانالها رو می فرستن و از صاحبان کانالها پول میگیرن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تو تنظیمات گوشیتون، نوتیفیکیشن و اعلانات اپلیکیشنها رو غیر فعال کنید یه سری از اپلیکیشنها این نوتیف ...

تنظیمات کدوم قسمت برم