2777
2789
عنوان

دیگ نبینم بگین ....

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 45 پست
پس شما چی میخورین

اکثرا از بیرون و آشپزخونه نزدیک خونمون میخریم

تو خونه انواع املت و خوراک های من دراوردی و ماکارونی و نودل

گاهی هم بیکار باشم یه روز قرمه درست میکنم زیاد بقیش رو میزارم فریزر که بعدا یه ربع تو ماکروفر گرمش کنم کلا خورش ها رو زیاد درست میکنم میزارم فریزر تا برا چند وعده داشته باشم

ولی مهمون بیاد مفصل غذا و دسر درست میکنم براشون

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

اکثرا از بیرون و آشپزخونه نزدیک خونمون میخریم تو خونه انواع املت و خوراک های من دراوردی و ماکارونی ...

خوبه ماشااشالله اشتهاتم زیاده...من غذا برا ی وعده درس میکنم بره یخچال نمیتونم بخورم خوشبحالت این اپشن رو داری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ماشااشالله اشتهاتم زیاده...من غذا برا ی وعده درس میکنم بره یخچال نمیتونم بخورم خوشبحالت این اپش ...

فقط خورشت رو فریز میکنم بقیه چیزا بد میشه تو یخچال ولی خورشت دوباره گرم شده میخورم...مجبورم میفهمی مجبورم      

فقط خورشت رو فریز میکنم بقیه چیزا بد میشه تو یخچال ولی خورشت دوباره گرم شده میخورم...مجبورم میفهمی م ...

شاغلی؟؟من ماه رمضونا تنها پامیشم سحری از غذای سرد یخچال مجبورم بخورم دوساعت عزا دارم خاهر کجای کاری

آفرین بهت. شک ندارم یه کدبانوی عالی هستی 

بایودنت جان درخواست دوستیم رو لطفا قبول کن یوقتایی سوال داشتم بپرسم ازت :-) مرسی واقعا ازین تاپیک عالیت مشخصه که چقد دقیقی

خدایا به امید تو 
آفرین بهت. شک ندارم یه کدبانوی عالی هستی  بایودنت جان درخواست دوستیم رو لطفا قبول کن یوقتایی س ...

فدات بشم لطف داری تایید کردم...من اوقاتمو با اشپزی میگذرونم اکثرا دستپخمو تعریف میکنن دیگ نمیدونم واقعیه

شاغلی؟؟من ماه رمضونا تنها پامیشم سحری از غذای سرد یخچال مجبورم بخورم دوساعت عزا دارم خاهر کجای کاری

دانشجو ام 

کلاس موسیقی و نقاشی هم میرم 

همش درگیر کارا و درس دانشگاه و نقاشی کشیدن و ساز زدنم 

خورش ماست😓😓😓😓😓😓چیه

نمیدونم مال مشهد یا اصفان..گوشت میپزن بعد له له میکنن قاطی ماست میکنن با زعفران...من نخوردم میگن خوشمزس ولی خیلی ضرر داره نباید ماست و گوشت خورد