2777
2789

سلام 🖐 من سال ۱۴۰۳ کنکور داشتم بگذریم از شرایط  پشت کنکور موندن که توصیفشم سخته.. نمیخوام پشت کنکور بمونم و آدمشم نیستم 

این همه استرس کشیدم چیکار کنم حالا(:

قضیه اینه که چند تومن پول مشاور انتخاب رشته دادم بعد تو چیدمان یچیزایی شده و علاوه بر اون بخاطر رتبه ی درخشانم(البته مجاز شدم)؛ خلاصه چیزایی که دوس داشتم نیاوردم

حالا من موندمو رشته روانشناسی تو یه دانشگاهی که دوس دارم(پردیس دانشگاه تهران!) ولی آخه نامرددد من علوم تجربیم اصن روانشناسی رو دوست ندارممم

دارو، بیوتکنولوژی(زیست فناوری)، مدیریت بازرگانی، شیمی کاربردی و .. اینارو ترجیح میدم خب

حالا الان که جواب انتخاب رشته ها اومده و ثبت نام دانشگاه آزاد داره مهلتش تموم میشه چه غلطی کنم

اگه مدیریت بازرگانی (صرفا با سوابق تحصیلی) تو دانشگاه آزاد خوراسگان یا نجف آباد بخوام یا بیوتکنولوژی با سوابق آزاد مشهد بخوام، ثبت نامم میکنن؟(": 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت ظهور بفرست❤🌿D: [ گفتم شرابِ وصل به اوباش می دهند؟ / با خنده گفت بنده ی (او) باش می دهند ] .. (: 
اگه وقتش تموم نشده اره میکنن با سوابق

آخه فرصت انتخاب رشته با آزمون و با سوابق گذشته و جواباش اومده میگم ینی ممکنه قبول کنن؟

حالا فردا ان شاءالله میخوام برم یکی دوتاشو سر بزنم🥲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت ظهور بفرست❤🌿D: [ گفتم شرابِ وصل به اوباش می دهند؟ / با خنده گفت بنده ی (او) باش می دهند ] .. (: 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فرصت انتخاب رشته با آزمون و با سوابق گذشته و جواباش اومده میگم ینی ممکنه قبول کنن؟حالا فردا ان ش ...

میتونی یکی از همین رشته هارو ثبت نام کنی ترم بعد تطبیق میدن رشتتو راحت عوض میکنی

میتونی یکی از همین رشته هارو ثبت نام کنی ترم بعد تطبیق میدن رشتتو راحت عوض میکنی

وای امیدوارم بشه🥹چقد ناراحت بودم

ینی کلا روانشناسی رو ثبت نام نکنم؟