2777
2789
عنوان

هیچ وقت یه زن خونه خراب کن رو از نزدیک ندیده بودم تا امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم الان یه عده میان شروع میکنن از این حرفا زدن ولی واقعا من دیگه خودم اینو از نزدیک دیدم 😑

اره واقعا کثیف تر و هرزه تر از زنی زندگی همجنس خودش رو خراب میکنه نداریم خدا لعنت کنه اینها رو💔

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

موضوع تاپیک جدید منم همینه چقدر همه خیانت کار شدند همسر منم تعریف میکنه نصف بیشتر همکاراش با وجود زن و بچه دور زن های دیگه هستند منم هی یادم میاد میرم باشوهرم دعوا میگیرم که نکنه توهم مثل اونایی 

به نظرم اوم دوتا با هم اوکی بودن و تیک و تاک داشتن که آقاهه چیزی به نامش زده، خبری از معامله هم نبوده.

اون آقا نمی خواسته جلو همسرتون رابطش فاش بشه شخصیتش لطمه بخوره اون خانوم هم عمدا می خواسته رابطه شون رو علنی کنه  

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
بعضی خانوما شور هرزگی و بیندوباری و آهن پرستی رو در آوردن

این دیگه جلو این شوهرم و کلی از دخترای کارمند شورشو در میاورد اصلا خجالت نمیکشید جلوی بقیه ، فاصله همه آدما یک متر هم‌نمیشد 

توی فامیل ما یکی بود بعد کلی دعوا ک خانواده دختره مخالف بودن عاشق هم شدن و باهم فرار کردن در نهایت ازدواج کردن و عاشق هم بودن حتی خانواده پسر جهاز خریدن چون دختره فرار کرد خانوادش با اینکه پولدار بودن بهش جهاز ندادن و کلا قطع رابطه کردن بعد اینا دو تا بچه آوردن بچه هاشون مدرسه ای بودن تا اینکه آقا رفته بود با یکی همسن مامانش رفته بود دختره فهمید بدون اینکه دلیلش رو بگه درخواست طلاق داد و هرچقدر هرکی گفت بگو چیشده نگفت بچه هاشو برداشت برگشت پیش باباش بلافاصله مرده زنه ک همسن مامانش بود و دختر هاش حتی سن ازدواجشون بود رو گرفت یا شایدم گرفته بود آورد جای این 

اونوقت خانواده پسره فهمیدن چرا عروس دسته گلشون بدون اینکه دردشو بگه گذاشت رفت و فقط گریه میکرد 

یعتی بعد اون همه عشق پسره هم زنش رو که با عشق ازدواج کردن هم بچه هاشو فروخت ب اون پیر زنه انگار با مامانش ازدواج کرده انقدر بهم نمیان اما زن قبلیش خوشگل و با نمک بود

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

این دیگه جلو این شوهرم و کلی از دخترای کارمند شورشو در میاورد اصلا خجالت نمیکشید جلوی بقیه ، فاصله ه ...

خاک تو سرش واقعا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

نمیدونم چرا اینقد ناراحتم 😑

حق داری والا ادم دیگه جرات نمیکنه شوهرشو تنها تا سر کوچه بفرسته🫤چند وقت پیش با پسر برادر شوهرم تلفنی صحبت میکردم مسافرت شمال بود دیدم صدای دادو بیداد میاد پرسیدم چه خبره گفت دو تا خانم عرق خوردن پشت در اتاق های هتل در میزنن تا یکی درو باز کنه🫤حالا فکرشو بکن برادرشوهرمو پسرش واسه کار میرن چند هفته از خانمش دوره ولی درو از ترس اون خانمها قفل کرده بودن🤣

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍