2777
2789
عنوان

هیچ وقت یه زن خونه خراب کن رو از نزدیک ندیده بودم تا امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 54 پست
شمام مثل من حساسیکاش به مرده تذکر می دادید که الان حتما خانمتون توی خونه منتظر شماست

اونجا نمیشد اصلا من حرف بزنم یه محیط قانونی و اداری بود ، اما خود مرده داشت درباره زن خودش حرف میزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا شوهرت چی کار کنه؟ متاسفانه هیچ کرمی ریخته نمیشه مگر اینکه یکی صیدش نکنه هر دو طرف هولن

بخدا باور کن من دیدم اول مرده خودشو جابه جا میکرد بدنش بهش نخوره ، ولی آخرش قشنگ زنه لم داد رو کتف و دست راست مرده 😑

اینجور زنا حسابی کاربلدن خوب میدونن چه جوری یه مرد رو مسخ کنن حتی مقطعیچی میشه ادم به همچین رذالتی م ...

باور نمیکنی جلو این همه کارمند خانم چقد اغواگری کرد بدون‌خجالت 😐 باید زن باشی بفهمی چیکار میکرد 

توی فامیل ما یکی بود بعد کلی دعوا ک خانواده دختره مخالف بودن عاشق هم شدن و باهم فرار کردن در نهایت ا ...

مردا هم دیوونه شدن ، آخه همسن مامانش ؟! 

باور کن اونم بلد بوده عشوه و اغوا گری رو 

😐😐😐😐عجب 😐اوضاع خیلی خیطع

کلا منم هنگم از همون شب بهش گفتم به مامانت چیزی نگی😕

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍