2777
2789
عنوان

کی بلده سوال منو راجب مدرسه

90 بازدید | 15 پست

خواهشا سوال دارم راجب اینکه بچه ی من امسال مهر باید میرفت پیش دبستانی و من به اختیار و تصمیم خودم چون خیلی وابسته بود گذاشاتم سال دیگه بره پیش دبستاتی حالا واسه اینکه بره مدرسه مشکلی پیش میاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

بودن کسایی تو فامیل ک بچه را یکسال دیرتر بردن مدرسه و مشکلی پیش نیامده . ولی رو بچه کار کن از الان ک وابستگیشو کم کنه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

اگر سال دیگه میتونی بفرستی پیش نه مشکلی نداره . ولی اگر سال دیگه بخواد اجبارا بره اول اشتباه کردی چون اطن وابستگی رو میتونستی امسال توی پیش حل کنی در حالی که سال بعد انقدرا فرصتشو نداری اگر بره اول 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگر سال دیگه میتونی بفرستی پیش نه مشکلی نداره . ولی اگر سال دیگه بخواد اجبارا بره اول اشتباه کردی چو ...

نه میخوام بفرستمش سال دیگه پیش دبستانی بره بعد تو هفت سال بره کلاس اول اخه نیمه اولیه... اما یکی بهم گفت وااای نکنه تو مدرسه واسش مشکل پیش بیاد برو اموزش پرورش بپرس والا میترسم برم بپرسم یکی گفت اگه بری دفوات میکنن و روحیتو خراب میکنن

نهبودن کسایی تو فامیل ک بچه را یکسال دیرتر بردن مدرسه و مشکلی پیش نیامده . ولی رو بچه کار کن از الان ...

ممنونم خیالم راحت شد اخه یکی گفت شاید ثبت نامش نکنن چون یسال دیر رفته!!!!

ممنونم خیالم راحت شد اخه یکی گفت شاید ثبت نامش نکنن چون یسال دیر رفته!!!!

نه عزیزم بر حسب تجربه کامل جواب دادم . بعضیا فقط بلدن حرف بزنن بگو بچه را ثبتنام نکنن یعنی کلا نباید بره ! اصلا اموزش پرورش از طریق ثبت احوال حتی روستاهای دورافتاده را چک میکنن ک بچه ها برن مدرسه . تو تی وی دیدم این جریانو 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
بله خرداد ۹۸

اهان . خوب این بچه امسال اخرین فرصت پیش دبستانش بوده . و سال دیگه باید بره کلاس اول . من فکر نمیکنم آموزش پرورش توجیح شما رو قبول کنه و فقط به خاطر وابستگی اجازه بده کلاس اول نره . به نظرم حتما برو دقیق بپرس و اگر متوجه شدی اجبارا باید بره اول  همین الان یه فکری واسه پیش دبستان کن . چون فرصت خوبیه که وابستگی یا هر مساله دیگه که هست رو حل کنی . ضمنا این درسته که بعضیا یه سال دیرتر میفرستن ولی به نظر شخصی من این مساله برای بچه یه سری مسائل درست میکنه چون توی روند رشد فیزیکی و اخلاقی بچه ها مراحلی هست که وقتی از همسناشون جلوتر بزنن یا عقب بمونن یکم معذبشون میکنه مثلا رشد و تغییرات بدنی بلوغ . این که همه با هم و در یک رده باشن براشون خوشایند تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اهان . خوب این بچه امسال اخرین فرصت پیش دبستانش بوده . و سال دیگه باید بره کلاس اول . من فکر نمیکنم ...

خیلی ها پرسیدم که تونستن و اینکارو کردن و مشکلی پیش نیومده ولی باز میپرسم ممنون