2777
2789

روانی شدمممممم اه بابا سایت به این بزرگی عین پیکان اسقاطی هر روز یه جاش خرابهههه حیف از این همه کاربر که ارزشی براشون قائل نیستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیه که اهمیت بده 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

آی گفتی

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

دیگه ما با تبلیغات موش گربه بازی داریم میخوای کلیک کنی رو تامیک یهو تبلیغ میاد زیر انگشتت 

بابا چه خبره گوشه گوشه صفحه تبلیغه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
سایت نیست که تبلیغاته کنارش سایت فعالیت میکنه

سلام

آموزش حذف تبلیغ:

⭕️⭕️این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن.⭕️⭕️

⬇️

🟪 مرورگر خود سامسونگ ⬅️ بزنین روی ۳ تا خط پایین مرورگر ⬅️ مسدودکنندگان تبلیغ ⬅️ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر

⬜️🟥 Yandex Browser

🟥 مرورگر اپرا

🟦 مرورگر Brave

🟧 مرورگر گردو پلاس ❌️❌️❌️ ایرانیه توصیه نمیشه.

🟩 AdBlock browser 

🟨 مرورگر خود هوآوی

🟪 اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه ⬅️ بعد قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

⬜️🟥مرورگر  Yandex Browser

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه. 

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دیگه ما با تبلیغات موش گربه بازی داریم میخوای کلیک کنی رو تامیک یهو تبلیغ میاد زیر انگشتت بابا چه خب ...

خدا نکنه یه چیزی توی گوگل سرچ کنی تیلیغاتش توی نی نی سایت دهن آدمو سرویس می‌کنه 

خدا نکنه یه چیزی توی گوگل سرچ کنی تیلیغاتش توی نی نی سایت دهن آدمو سرویس می‌کنه

وای آره دیدی

سایت مسخره شده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم