2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هیچ کاری براش نیس

اگه شهرتون صنعتیه با پارتی بازی میتونی تو شرکت کار کنی ولی بازم روش حساب نکن خیلی کم میگیرن اونم مگه اینکه تا دکتری یا ارشد بخونی 

میتونی هم شاگرد خصوصی بگیری یکم که جا افتادی تو آموزشگاه تدریس کنی یا آزمون استخدامی آموزش پرورش بدی 

رویایی فکر نکن اول خوب فکر کن اگه واقعا عاشق فیزیکی و اراده خیلی خیلی قوی داری میتونی روزانه ۵ ساعت درس بخونی برو وگرنه اگه میخوای شب امتحان بشینی بخونی اصلا نمیتونی 

اگه شهرتون صنعتیه با پارتی بازی میتونی تو شرکت کار کنی ولی بازم روش حساب نکن خیلی کم میگیرن اونم مگه ...

نه من واقعا میخام تمام وقتمو روش بزارم ولی میگم مثلا میشه تدریس خصوصی کرد 

نه من واقعا میخام تمام وقتمو روش بزارم ولی میگم مثلا میشه تدریس خصوصی کرد

من به سختی تونستم تدریس کنم گذاشتم کنار مثلا طرف مامانش زنگ میزد میفهمید خودم دانشجوام سنم کمه اعتماد نمیکرد فکر میکرد بلد نیستم هر چی میگفتم یه جلسه بیاد اگه راضی بود ادامه بده میذاشت میرفت یا انقد چونه میزدن روی هزینه کلاس که پول اجاره کلاس و اسنپ هم درنمیومد 

من به سختی تونستم تدریس کنم گذاشتم کنار مثلا طرف مامانش زنگ میزد میفهمید خودم دانشجوام سنم کمه اعتما ...

ای داد واقعا موندم چیکار کنم🥺

مهندسی بهداشت محیط ازاد شهردوز هم قبول شدم

ولی نمیتونم برم ای خدا من همش میگفتم پرستار بشم آخه با فیزیک چیکار کنم 

من به سختی تونستم تدریس کنم گذاشتم کنار مثلا طرف مامانش زنگ میزد میفهمید خودم دانشجوام سنم کمه اعتما ...

یه سوال فیزیک مدرسه ینی خوب میشه مثلا فیزیک فول شدی 

بری کتابای دیگه هم بخونی برا کنکور مجدد

یه سوال فیزیک مدرسه ینی خوب میشه مثلا فیزیک فول شدی بری کتابای دیگه هم بخونی برا کنکور مجدد

همه مطالب دانشگاه جدیدن اصلا ربطی به مطالب مردسه ندارن 

مثلا یه صفحه از اول فیزیک ۱ ترم اول راجب نیروها بود دیگه بعدش تموم شد رفت یا فیزیک ۲ ترم دوم در حد یکی دو فرمول راجب میدان بود بعدش یه مطلب کاملا جدید باز میشد اصلا ربط به مدرسه نداشت