2777
2789

مامانم تا وقتی براش کاری میکنن باهام خوبه یکم خلاف میلش باشم باهام دعوا میکنه نفرین میکنه قهر میکنه ولی آجیم هرکاریم کنه باز یک ساعت نشده طاقت نمیاره

خیلی دلم شکسته ازش

احتمالا تو زود آشتی میکنی ولی خواهرت نه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بزرگ من اینجوریه وقتی کار داشته باشه براش عزیز میشی اما اگه خرش از پل گذشت شروع میکنه ب فوش و نفرین 

۷ تا عروس داره درد همین اخلاقش هیچ کدوم نمیرن خونش مامان من و خالمم ک میرن هر بار یجور دلشون رو میشکونه مامان و خالم مثل پیرزنا شده قیافشون تو ۴۵ سالگی 

نه عزیزم نمیشه برای مادر هر پنج انگشت یکیه

شاید تو بیشتر ناراحتش میکنی یا بیشتر نگرانش میکنی

همه از نظرخودشون بی نقص هستند

یه موقع ها هم مامانا از یکی از بچه ها بیشتر انتظار دارند اون بچه محبتهاش واقعی تره برای همین مادر درمیابل اون بچه شکننده تر

بهم گفت ایشالله قبر قبولت نکنه 

یا خدا نده همچین بچه ای و 

یا تو که نه هنری داری نه کاری بلدی سر بزار بمیر دیگه 

و ....

چون رتبه کنکورم خوب نبود🙂

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

آره چون دلم نمیاد ، بیشتر از همه هم من هواشو دارم زحمتشو میکشم

خب همینه دلیلش نه اینکه یکی رو دوست داره یکی رو نه ( کمتر و بیشتر اوکی) شما آدم موندنی و امنی هستی واسش

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نه عزیزم نمیشه برای مادر هر پنج انگشت یکیهشاید تو بیشتر ناراحتش میکنی یا بیشتر نگرانش میکنیهمه از نظ ...

ولی ی مادر به بچش نمیگه مرده سردت رو برام بیارن چون بهش گفتم صدا تلوزیون رو کم کن