2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منانننننقدر بهش میاد که نگوهمه ازش مارک و شماره رنگ موشو میپرسن

دقیقا منم چند نفر دیدم تو خوابگاه انجام دادن عالی شدن از قبل خیلی تو‌فکرشم اونارم دیدم دیگه خیلی بیشتر وسوسه شدم

خیلی وقت هم هست موهامو رنگ نکردم دلم ی تغییر میخواد

دقیقا منم چند نفر دیدم تو خوابگاه انجام دادن عالی شدن از قبل خیلی تو‌فکرشم اونارم دیدم دیگه خیلی بیش ...

ببین به پوستای گندمی به نظرم خیلی بیشتر میاد

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
قرمزش هیچوقت از رو موهات نمیره هر چقدم مشکی کنی🫠 رنگ قشنگیه ولی خیلی ماندگاری نداره و یکی دو سال پی ...

نه بابا هنوزم ترنده کلی

کلا شرابی رنگیه که هیچوقت از مد نمیوفته از بچگیم یادمه همیشه جزو رنگای رو بورس بود ولی خب الآن خیلی پر رنگ شده مثل یک مد قدیمی دوباره

ببین رنگ قرمزش رو اگه با دکلره دربیاری فک نکنم مشکل داشته باشه

نه بابا هنوزم ترنده کلیکلا شرابی رنگیه که هیچوقت از مد نمیوفته از بچگیم یادمه همیشه جزو رنگای رو بور ...

اره ولی چری رد یه ذره تناژش با شرابی فرق داره 

نمیدونم اگه رنگ موی فانتزی حساب شه ماندگاری نداره

🍷He drinks your blood as holy wine

اره ولی چری رد یه ذره تناژش با شرابی فرق داره نمیدونم اگه رنگ موی فانتزی حساب شه ماندگاری نداره

آره بستگی به پایه مو داره چقد باز کنه چری انگار تیره تره

اشکال نداره ماندگاریش مهم نیس دلم تغییر میخواد ولی میترسم 😅

آره بستگی به پایه مو داره چقد باز کنه چری انگار تیره ترهاشکال نداره ماندگاریش مهم نیس دلم تغییر میخو ...

ترس نداره که من پارسال جینجری کردم امسال مشکی پر کلاغی🤭

🍷He drinks your blood as holy wine

ترس نداره که من پارسال جینجری کردم امسال مشکی پر کلاغی🤭

وای آره جینجر هم ی مدت افتاده بود تو سرم ولی الآن قفلی زدم رو چری 🤣🤦🏻‍♀️😍

خوب باز کرد رنگ؟راضی بودین؟