2777
2789
عنوان

بچه دارا مخصوصا سه فرزندیا

314 بازدید | 24 پست

ازصب تاشب سرپام دخترم دوسالشه. دوتاهم پسر دارم.  پا درد گرفتم ازبس سرپام.علاوه برایناهمه خواسته هامو زیرپامیزارم دلم میخادبرم باشگاه بخاطرشهریش نمیرم دلم خرید میخاددوسال ببشتره مانتونخریدم پولی هم بیاد خرج بچه هامیشه الان همه میان میگن چخبره این همه بچه دخترم ناخاسته شدامابالخره نگهش داشتم سقط نکردم عمرم فقط توی خونه بپای خانواده تموم میشه

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۳تا دختر دارمخودم خواستمولی دیگه نمیخوامچندسالشونه

خداحفظشون کنه. پسرای۱۶و۱۰ساله دخترم دوساله

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

آدم حس افسردگی بهش دست میده

خودشو بی مصرف میبینه

ولی بزرگ بشن راحت میشی

به این فک کن وقتی بزرگ بشن چقد وقت اضافه داری و دلت برا این روزا تنگ میشه

من الان فکر آینده میکنم دلم میگیره

کم کم اوضاع بهتر میشه منم مثل شما بودم.الان که بچه آخرم ۵ سالشه زحمتم خیلی کمترشده

ینی میشه دخترمم اذیتش کم شه ینی میشه

دوتابچه دارم همه وقتمو واسشون گذاشتم.وقتی تصمیم داشتم بچه دارشم انتظارهمه این سختی هاروداشتم شوهرم خونه باشه کمکم میکنه هیچوقت برای بهم ریختگی خونه یاغذا ساده باشه غرنمیزنه همیشه به دخترم میگه کارمامان روسخت نکن.کارهای شخصیش رو بهش یادمیده انجام بده. شوهرم چون خیلی درگم میکنه وکنارمه اصلااذیت نمیشم الان سه تایی خوابن من دارم خونه رم مرتب میکنم الانم اومدم یه کم پفیلابخورم وادامه بدم😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خدا بچه های شمارو هم حفظ کنه

بزار کوچیکه هم بزرگ بشه راحت تر میشی

بچه های من چون همجنسن من گاهی میزارمشون خونه میرم بیرون

هرچند که بیرون کلی دلواپسشونم

ولی میگم بزار یاد بگیرن

خوب میشه عزیزم بزرگتر میشن

سعی کن مستقل بارشون بیاری کاراشونو خودشون انجام بدن

منم 3 تا دارم دخترام تو نگهداری کوچیکه کمک میکنن باهاش بازی میکنن 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

آدم حس افسردگی بهش دست میدهخودشو بی مصرف میبینهولی بزرگ بشن راحت میشیبه این فک کن وقتی بزرگ بشن چقد ...

دلم تنگ نمیشه☹️بزرگ شن. پسرام ک بزرگتر شده بودن راحت میخابیدم بیدارمیشدم استراحت میکردم خوشی زد زیر دلم

ماشالله پسراتون بزرگن بهشون بها بدید خیلی میتونن کمک باشن

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان