2777
2789
عنوان

بجز مدرسه چند ساعت باید خوند

122 بازدید | 16 پست

من از مدرسه که میام تا شب کلا 9 ساعت میتونم فقط اصلا بیشتر نمیشه چون تا 2 و نیم که مدرسه 12 هم میخوابم چجوری بعضیا سال کنمدر 13 یا 16 ساعت میخوندن

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهمم.هرروز ۲ الی ۳ ساعت میخونم.کافیه؟؟

اره تست‌ هم‌کار کن ولی اصولی‌ و دقیق بخون 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اره تست‌ هم‌کار کن ولی اصولی‌ و دقیق بخون

دارم شیمی و فیزیک رو به صورت پیشرفته میخونم و سوالات نهایی و تست هم میزنم.تو مدرسه هم نمره کامل گرفتم.ولی باز هم مامانم میگه برو کلاس کنکور 

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
نه نرو خریت محض

اوکی. و اینکه اگه سطح پیشرفته بخونم و تست ها رو درست بزنم واس کنکور کافیع؟؟حس میکنم کم دارم‌‌.حس میکنم یه کاری رو جا انداختم.

دارم شیمی و فیزیک رو به صورت پیشرفته میخونم و سوالات نهایی و تست هم میزنم.تو مدرسه هم نمره کامل گرفت ...

اینکه خیلی عالیه آفرین 

کلاس کنکور ام خیلی خوبه اگه هدفت‌ دولتیه‌ برو 

ماز‌ و قلم چی عالیه 

سنجش‌ هم خوبه و سوالات خوبی داره 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اینکه خیلی عالیه آفرین کلاس کنکور ام خیلی خوبه اگه هدفت‌ دولتیه‌ برو ماز‌ و قلم چی عالیه سنجش‌ هم خو ...

ممنونم.

اوکی. و اینکه اگه سطح پیشرفته بخونم و تست ها رو درست بزنم واس کنکور کافیع؟؟حس میکنم کم دارم‌‌.حس میک ...

برای دهمی ها که خیلی زوده🤔

من خودم از هفتم ماندگار البرز کنکوری خوندن رو شروع کردم 

میخواهم بگویم که هر چی سریع تر بدوی، تا سه سال دیگه امکان اینکه کم بیاری زیاد تره!

فعلا نرمال جلو برو...

فقط هم تست بزن، از کلاس کنکور هم همون امتحان تستی هاش مهمه که اونم در تلگرام پیدا میشه 

خودت از خودت کویز بگیر و سپس تحلیل کن و تحلیل هایت را یه جا برا خودت نگه دار، نیازت میشه! 

اگه میخوای ازمون شرکت کنی، فقط هم ازمون قلمچی شرکت کن