2777
2789

اره من دارم خوبه بخصوص برای پیک نیک و مهمونیهای بچه دار چیز خوبیه 

غذاهای سالم و بدون روغن هم میتونی برای خودت درست کنی 

مارک برای من فلر هست خوبه برای مادرم مارک دیگه ای عست اونم خوبه 

ساندویچ ساز موتور نداره فقط یک المنت داره برای همین اکثر برندها خوبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دارم خوبه بخصوص برای پیک نیک و مهمونیهای بچه دار چیز خوبیه غذاهای سالم و بدون روغن هم میتونی ...

من پسرن بدغذاست مخصوصا برای صبحانه گفتم باهاش وافل و پنکیک و اسنک و چیزای مقوی درست بکنم چون چیزایی که مثل پنکیک و ایناست دوس داره، هرکاری حاضرم بکنم برای اینکه چیزی بخوره، کلا هم بنطزم بزای ادمای بچه داز خوبه؟ فقط یه نفر میکفت خوب نیمشه خشک میشه، واینکه میخام همه کارشو بگیرم

من پسرن بدغذاست مخصوصا برای صبحانه گفتم باهاش وافل و پنکیک و اسنک و چیزای مقوی درست بکنم چون چیزایی ...

من فقط باهاش ساندویچ درست کردم اما دیدم وافل هم درست میکنند من بچه ندارم به کارم میومد 

فقط چند وقته تفلون سینی اش خراب شده میچسبونه ساندویچ رو تیکه تیکه میکنه یادم میره برم سینی نو براش بخرم فعلا استفاده نمیکنم