2777
2789

امروز غربالگری دادم آن تی 3گفته امینو انجام بدم اطلاع دارید از مراحل وهزینه ش راهنمایی کنید تو رو خدا دعا کنید برام😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیه جریان میشه تعریف کنی؟؟؟

امروز سونو گرافی غربالگری دادم پشت گردن رو گفت 3 خیلی شوکه شدم انتظارشو نداشتم کارم شده گریه گفت که باید امینو سنتز بدم البته میگفت اجباری نیست

نگران نباش دختر . به منم گفته بودن البته من سلفری انجام دادم. بخدا دو هفته یه چشمم خون بود یه چشم اشک . معنی جهنم رو منو همسرم فهمیدیم .یادمه اون موقع که با یه اکانت دیگه نی نی سایت بودم،همه ی مامانا که تجربه داشتن دلداریم میدادن و میگفتن که بچه شون سالمه اما انگار نه انگار. برام مهم نبود فقط و فقط گریه میکردم. خودم که هیچی انقد چرت و پرت میگفتم شوهرمم به گریه مینداختم. الان پسرم سه سالش رو تموم کرده رفته تو چهار. باور کن یه سر و گردن از بقیه ی بچه ها باهوش تره. تو فقط برو امینو و دلتو به خدا بسپار. فکر کنم دو هفته طول میکشه جوابش بیاد. تو این دو هفته بهش فکر نکن و بگو خدا هر چی برام صلاح بدونه و تموم. هزینه شم اگه مشکل مالی داری برو بهداشت خودشون میفرستنت فکر کنم ۵۰ درصدشو دولت میده یا ۷۰ درصد . دقیق یادم نیست. من خودم رقته بودم اما اونجا یه خانمی برگه از بهداشت داشت ازش کم گرفتن

به اندازه ی انگشت های دستم تو اطرافیانم سراغ دارم که هم سونو و هم آزمایش ان تی بالا بود ولی بچه سالم بود.

۱درصد هم بد به دلت راه نده.

من خودم چهارشنبه نوبت ان تی دارم. امروز عمم بهم گفت اگر گفتن مشکل داره نترسی ها، دختر منو سر هردوتا بچش گفتن مشکل داره و سالم بودن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم