2777
2789
عنوان

پسر میارید درست بزرگش کنید تروخدا

310 بازدید | 29 پست

تروخدا وقتی پسر میارید انسان بزرگش بکنید ..دیشب با مثلا شوهر بحثمون شد سر چرتو پرت .

.امشب از سر کار اومده انگار نه انگار من هم حامله هم سرماخورده حتی نیومد بالاسرم ببینه زندم؟

عین حیون رفتار کرد .این مواقع فقط ننشو فوش میدم با این تربیتش فقط 8 تا پسر زاییده خبر مرگش تربیت هیچ

عزیز پسر واسه کوچه است خیابون تربیتش میکنه چه انتطاراتی داری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمک حال هم دخترامون باشه هم پسرامون🤲🏻

ایشونم الان خودشو تقصیرکار نمیدونه

شما هم

مرد و زن، تفاوت ها و علایقشون رو میدونستن، هرگز ب مشکل نمیخوردن

مرد ها یه چیزهایی براشون مهم نیست

ولی برای خانم ها خیلی مهم و حساسه

و برعکس

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خدا کمک حال هم دخترامون باشه هم پسرامون🤲🏻ایشونم الان خودشو تقصیرکار نمیدونهشما هممرد و زن، تفاوت ه ...

مقصر بودن بنظر من یه چیزه .وقتی آدم زنش بارداره و استراحت مطلق از انوری مریضه .انسانیت حکم میکنه لاقل بری بالاسری ببینی زندس؟ یا از تب چیزیش نشده؟ وقتی تا این حد حیون جای چ بحثی میزاری

خدا کمک حال هم دخترامون باشه هم پسرامون🤲🏻ایشونم الان خودشو تقصیرکار نمیدونهشما هممرد و زن، تفاوت ه ...

آمین🤲

واقعا تو این زمونه نه پسر کوتاه میاد نه دختر واسه همین خیلی مشکلات دارن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
مقصر بودن بنظر من یه چیزه .وقتی آدم زنش بارداره و استراحت مطلق از انوری مریضه .انسانیت حکم میکنه لاق ...

بله

شما الان روزای حساسی هستین

اینحور وقتا من دیدم آقایون طبق طبیعت خودشون عمل میکنن

تو مشاوره ها میگن، ما سمت خانممون نمیریم چون خانم از ما ب شدت بدش میاد، ما تنهاشون میذاریم ک حالشون بد نشه با دیدن ما..

ولی خب خانما نیاز به ناز کشیدن و منت کشی و توجه دارن

خب میگی بحث کردیم.ولی نگفتی تو بحث چه گفتی و چه کار کردی که الان محلت نزاشته

بحث راجب همسایه ک سر صدا ذارن زیاد کل محل شاکین  گفتم لاقل برو در خونشون مثلا مام صاحب خونه ايم  یکم جدی باش بفهمه خسته کرده همرو . اون جی گف ؟باشه زنگش میزنم همین 6 ماهه میخواد یه زنگ بزنه ...هی میگفتم بابا پاشو برو زنگ چیه هی میگه صبر ....

آمین🤲واقعا تو این زمونه نه پسر کوتاه میاد نه دختر واسه همین خیلی مشکلات دارن

خانواده پسر از دخترا مینالن

خانواده دختر از داماد و پسرا

و دو طرف هم نمیدونن ک ازدواح کردن برای تکمیل ناقصی های هم..

ماهم مشکل داشتیم و داریم

تا گذشت نکنی، نری جلو، عرور رو زیر پا له نکنی، درست نمیشه

تو میمونی و یه زندگی شکست خورده و اطرافیان 

بحث راجب همسایه ک سر صدا ذارن زیاد کل محل شاکین گفتم لاقل برو در خونشون مثلا مام صاحب خونه ايم یکم ...

خب شما که حامله اید رو چه حساب شوهرتو میفرستی که دعوا و سر و صدا بشه این وسط یه اتفاقی بیوفته خودت بیشتر همه تنت میلرزه....حتما چهار تا حرفم بارش کردی که لجش درومده