2777
2789
عنوان

پسر میارید درست بزرگش کنید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست
ارع واقعا حق باشماس

تو داری بهترین روزاتو میگذرونی

اون ک الان قهره، شوهر توعه

بابای بچه هات

برو بالاسرش

بگو چی شده

از چی ناراحای

ببخش منو

هورمونام قاطی شده و منو این روزا تنها نذار

بخدا منم داشتم ازین روزا

و همیشه من میرفتم جلو

و شدم عزیز دل شوهرم

نردا عجیب میبینن این رفتارا رو

خوشسون میاد مورد توجه باشن

بخدا ک مردا همون پسر کوچولوهای سیبیلو ان

اگه نوزادتون پسره، بدنید دیگه دوتا پسر دارید خونه😍🤩

مراقبشون باش

مال تو ان اینا

امانت دستت🤗❤

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خب شما که حامله اید رو چه حساب شوهرتو میفرستی که دعوا و سر و صدا بشه این وسط یه اتفاقی بیوفته خودت ب ...

دپست عزیز شما طبقه بالا سایت 4 تا بچه داشت ک صبح تا شب رو سرت عربده می‌کشیدن و عین اسب میدویییدنن  و حتی صدای همسایه روبرویی کوچک رو درآوردن شوهرتون نمیفرستادی یه تذکر بده؟ متوجه نمیشم . .من فقط میگم انسانیت حکم میکنه حال زن باردارتو  ک مریضه بپرسی .شما میگی تو دعوا چیا گفتی و مقصری .؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث راجب همسایه ک سر صدا ذارن زیاد کل محل شاکین گفتم لاقل برو در خونشون مثلا مام صاحب خونه ايم یکم ...

همسایه ما تو سرویس بهدلشتی سیگار و تریاک میکشه😭😪

چند بار کاغذ زدم رو تابلو پایین

ولی باز میکنه

منم وقتی بو میاد هواکش رو میزنم و عود روشن میکنم و میگم خدایا خودت داری میبینی، جوابشو بده🤲🏻

مردا رو وارد این بازی ها کرد، کله شون داغه ، از به کار کوچیک، مصیبت درست میکنن

قربونت دستت از نصیحتت ک اینقد زیبا بیان کردی

عشق منی شما

نمیدونی چند نفر تو اطرافت منتطرن ک شکستت رو ببینن

همه دارن

نزار شاد شن

تو زنی

ظریفی

مسئول گرم کردن خونه و شاد کردن تویی

از صبح ، اون بیرون، نمیدونی چقدر اعصاب خردی کشیدن ک

میان خونه با ما، در آغوش ما آرامش بگیرن

بهش آرامش بده ک برگرده ب خودت و نی نی تو شکمت🤲🏻❤🤗

شب خوبی داشته باشی

همسایه ما تو سرویس بهدلشتی سیگار و تریاک میکشه😭😪چند بار کاغذ زدم رو تابلو پایینولی باز میکنهمنم وق ...

متاسفانع همسر من از زن زنتره از بچه بچه تره انگار دختر بچه همونقدر بذدل ترسو انگار دختر 5 ساله. شما ببین یه زنگ به همسایه چیه ک من 6 ماه دارم میجنگم بابا یه زنگ یه تذکر همینننن

دپست عزیز شما طبقه بالا سایت 4 تا بچه داشت ک صبح تا شب رو سرت عربده می‌کشیدن و عین اسب میدویییدنن و ...

من فقط میدونم اگه میخوای عزیز باشی باید رفتارت درست باشه.نمیشه که دعوا و بحث کنی و بعد طرف نازتو بکشه.در ضمن من شوهرم  رو نمیفرستم یه نامه مینویسم میندازم خونش اگه شعور داشته باشه رعایت میکنه اگر نه که یه لشگر آدمم برن دم خونه هیچ فرقی نمیکنه.

دپست عزیز شما طبقه بالا سایت 4 تا بچه داشت ک صبح تا شب رو سرت عربده می‌کشیدن و عین اسب میدویییدنن و ...

شما فردا میری بازار از این گوش گیرا میخری

ببین وقتی من میذارم ، کر مطلق میشم😁

شوهرم خرپف میکنه

فقط باید جامو عوض میکردم

گفتم عمرا

ازینا خریدم بخدا تانک هم رد شه نمیشنوم

من فقط میدونم اگه میخوای عزیز باشی باید رفتارت درست باشه.نمیشه که دعوا و بحث کنی و بعد طرف نازتو بکش ...

ناز کشی نمیخوام بخدا فقط دشمن آدمم باشه  با وضع من میاد بالاسری ببینه فقط زندم؟همین . 

متاسفانه آدم نیستن ک با نامه حل شه یه گله آدم تو خونه 40متری هستن ک صدای همرو درآوردن

بازم ممنون از همفکریت

متاسفانع همسر من از زن زنتره از بچه بچه تره انگار دختر بچه همونقدر بذدل ترسو انگار دختر 5 ساله. شما ...

شوهر منم دوری میکنه از این کارا😁

همسایه بعلی ما دوتا بچه داره مدام میدون

مرده ام میاد همبازی دوتا بچه هاش.اذیت میشدم خدایی

از وقتی گوش گیر میزنم ، بخدا نمیشنوم صداشونو

اینو بخر، بزار، راحت بگیر تا صبح بخواب

همین الانم برو با همسرت دوست شو

بدو دخترم 

بدو

❤🤗

همین کارو باید کنیم ...من میخواستم با تذکر حل کنم ....که اعصاب خوردی نشه ولی وقتی نمیفهمن چاره نیست. ...

همین کارو کنید در ضمن خودتم فکر کن  تو دعوا چی گفتی به شوهرت.من که نبودم ولی مطمئنم بهش گفتی بی عرضه و تحقیرش کردی.غرورش شکسته محلت نمیزاره.