2777
2789

یه دوستی دارم  بالای 15 ساله همکاریم  آدم  شادی بود بگو بخند   یه مدت اون آدم سابق نبود  تو خودشه اصلا با اون آدم سابق  قبل از ازدواج نیست 

هر وقت می اومد دفترم فرصت نمیشد بپرسم دردش چیه ؟چرا این قدر نگرانه  

امروز فرصتی شد ازش بپرسم  واقعا حال پریشانش دلم رو به درد می اورد 

سر ظهری  با درخواست بنده نهار موند تا  راز این مرد  شاد و پر انرژی و شوخ طب که حالا تبدیل به مردی کسل نگران  و پریشان رو جویا بشم 

تا سر صحبت رو باز کردم که چته مرد  دردت چیه ؟  یهو بی اختیار زد زیر گریه 

انگار منتظر تلنگری بود تا سدی از بغضش  بشکنه  کمی که آروم شد خودش از سر گذشتش تعریف کرد  

ماجرا  مربوط به ازدواجش بود  

انتخاب اشتباه  

راه بی بازگشت 

گفت ازدواجی که کرده گیر ادمی اشتباه افتاده  و حاصل این ازدواج  یک پسر  2 ساله هست  برای حفظ این زندگی تن به فرمان همسرش شده  

همسرش  قهر  پشت قهر جنگ پشت جنگ   یکسال  پیش شرطش این بوده اگر میخوای برگردم باید آپارتمان را به نامم بزنی  که ایشان هم خواسته همسر را اجابت کرده  و هنوز به شش ماه نکشیده باز قهر و باز هم شرط اینبار گفته باید بری روانپزشک و دارو بخوری  

از انجا که این مرد برای حفظ زندگی و کانون گرم خانواده به این خواسته هم تن داده  و رفتن به روانپزشک   برای گرفتن نسخه دارو ولی روانپزشک خانوم این آقا رو بیمار تشخیص دادند و همسرش به پزشک و ایشان  تهمت  زدن که شما با هم همدست هستید   و این آقا رو از خانه بیرون کرده و حتی بچه خردسال رو هم داده به پدرش  و ایشون چندین ماهی هست در خانه مادری آواره هستند 

به وکیل مراجعه کرده وکیل گفته میتونه آپارتمان رو پس بگیری  ولی باز دلش نمیاد کلا بین دو راهی راه های به زیان خودش رو انتخاب کرده تا به امروز  

یاد  جمله ای می افتم که بزرگی گفته 

چه جسور و بی رحم میشود  کسی که از دوست داشته شدنش  مطمئن میشود 

پی نوشت 

ایشون نه خیانت کرده 

نه اعتیاط داره 

نه هیچ چیزی 

مشکلش اینه که عاشق همسرش بوده و همسرش بعد ازدواج پاش رو کرده تو یه کفش که مگه من عشقت نیستم باید دار و ندارت رو به نامم کنی ؟؟؟

بماند یادگاری برای آیندگان که آدم ها پشت ویترین پنهان شدن

ی مرضی داشته همسرش همینجور بی دلیل میگه برو پیش روانپزشک اینم چشم قربان گویان تشریف میبره؟؟؟؟؟؟

کی باور کنه؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به عشققققق

عشق هورمونه  

چون نرسیدی فکر میکنی یه چیز مهم رو میتونستی داشته باشی و حالا نداری

در این دنیا عشق فقط عشق مادر به فرزند ولاغیر

خیلی ها عاشقانه ازدواج کردند قبلش دوست بودند ولی با نفرت از هم جدا شدند 

تو زندگیت همیشه خودت رو به خدا 

و دیگران رو هم به لیاقتشون بسپار ایجوری  همیشه در امانی

عشق هورمونه چون نرسیدی فکر میکنی یه چیز مهم رو میتونستی داشته باشی و حالا نداری در این دنیا عشق فقط ...

حیلی حالم بده😔

دلم فقط مرگ میخواد جز اون هیچ درمان دیگه ای واسه دردم نیست

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
حیلی حالم بده😔دلم فقط مرگ میخواد جز اون هیچ درمان دیگه ای واسه دردم نیست

قوی باش  دنیا به آدم های ضعیف ارزشی قائل نیست

خیلی جالبه خودم عمری از جفا نالانم  حیف دیر متوجه شدم که 

قشنگی یه رابطه به خواستن دو نفر همزمان هست  

قوی باش دنیا به آدم های ضعیف ارزشی قائل نیستخیلی جالبه خودم عمری از جفا نالانم حیف دیر متوجه شدم ک ...

چطوری قوی باشم؟؟؟

واقعا نمیدونم چطوری

عشق عقلمو به صفر رسونده

فقط بیتابم و فکر و خیال اون همش داره تو تصوراتم جولان میده

خیلی عاشقشم خیلی

۲ ساله گرفتارشم و هرچقدر با خودم جنگیدم نتونستم ازش بگذرم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻