2777
2789
عنوان

مشخصات شناسناممو عوض کنمم

69 بازدید | 10 پست

اسم و فامیل و تاریخ تولد و اسم پدر مادر و شهر و...

همه رو میخام عوض کنم هر طور که شدههه😭

راهی هست؟ 

شناسنامه جدید نمیشه گرفت ؟

چیکار کنمم😭😔

مگه شهر هرته 😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

می خوای از خودت فرار کنی دختر خوب؟ 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم هویت ک عوض نمیشه 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

ذهنت چی!؟ اونو میتونی عوض کنی

مرسی بخاطر کامنتت توی اون تاپیک 

بشدت حس کردم دارم حرف عجیبی میزنم که اونجوری رفتار کردن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مرسی بخاطر کامنتت توی اون تاپیک بشدت حس کردم دارم حرف عجیبی میزنم که اونجوری رفتار کردن

خواهش میکنم گل ناز ❤️

راستش خیلی نارحت شدم به جایی رسیدم به قیمت ۱۵۰ تومنی بستی واکنش نشون میدیم!

البته ک نباید خورده گرفت چرا که بعضی دوستان توی تاپیکا میکردن ک‌ پیدات کنه و هر واکنشی به پستت نشون بدن !

اینا دشمنای قدیمی هستن لاجرم توی هر تاپیکی که شما رو ببینن به شما واکنش نشون میدن .نمونه همون کاربر ک به قول خوده شما یادش نبود توی چ تاپیکی حرف ملایری بوده !

من اینو میدونم هر جا هر کاربری روی پست من ریپ بزنه و ساز مخالف بزنه ریشه در گذشته داره .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خواهش میکنم گل ناز ❤️راستش خیلی نارحت شدم به جایی رسیدم به قیمت ۱۵۰ تومنی بستی واکنش نشون میدیم!البت ...

عناد انقدر علنی ندیده بودم 

بعد دید گاف داده شروع کرد به مسخره کردن

دقیقا منم ناراحت شدم که حال اقتصادی انقدر بده که فکر میکنن بستنی ۷۵ تومنی نداریم و حال روانی هم که خودت دیدی 

بازم ممنونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عناد انقدر علنی ندیده بودم بعد دید گاف داده شروع کرد به مسخره کردندقیقا منم ناراحت شدم که حال اقتصاد ...

♥️🫂

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .